Aktuellt

Kollektiv-liv

Jag skrämdes lite av tanken på att leva i kollektiv med 6 andra tjejer under min yogautbildning i Stockholm. Nu vet jag bättre. Vi har haft en underbar tid och jag kommer sakna dem massor! Idag gav vi varandra en present i form av tre positiva ord som beskriver personen i fråga. Det här fick jag med mig:

bild

En boost för må-bra-känslan! Prova gärna!

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  12 juni, 2013 kl 06:48

  Underbart! Vi gjorde något liknande när jag gick på mellanstadiet, då fick alla fästa ett papper på sin rygg och sedan gick vi runt i klassrummet och skrev positiva kommentarer till varandra. Helt anonymt och SÅ bra för självkänslan! Mer boost i vardagen!

  0
 • Svara
  Saras Träningsblogg
  12 juni, 2013 kl 12:00

  Va fint! Sånt mår man bra av :)

  0
 • Svara
  Rund är också en form!
  12 juni, 2013 kl 17:58

  Härligt med peppande ord! :-)
  Ursäkta, men vad står det högst upp till höger….? ”Apfika”? Hihi! *gissar INTE men…*

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   12 juni, 2013 kl 22:46

   Aptiten står det :) Fast apfika kanske också är gott!

   0
 • Svara
  Malins melodi
  14 juni, 2013 kl 10:50

  Härligt! Sånt skulle man nog göra oftare, och förmodligen om sig själv oxå. Inte bara låta andra göra det menar jag.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.