Aktuellt

Hur bryter man?

 
Har hört att tröjan ska vara snygg i år. Men den blir jag utan!

Mitt största problem för dagen är hur man bryter ett lopp?  Om jag startar kommer jag att kliva av vid 12 km för lunchdejt med familjen. Men hur gör man?  Gissar att man ska säga till, men funkar vilken vätskelangare som helst?

Tänker att funktionärerna ska tänka att jag är en orutinerad vardagsjoggare som glömt att dricka. Som tagit mig vatten över huvudet och underskattat distansen. Men folk måste ju ha brutit förr. Nästan så jag vill berätta att det är ett planerat avhopp. Inte som att jag inte orkar mer än 12 km…  Det tär lite på min självbild att inte gå i mål, att bryta ett långlopp. Jag ÄR ju långdistansare. Vid 12 km har jag knappt vaknat.

Får se om jag vågar. Om jag står ut med tanken på att bryta. Annars blir det en runda ikväll. I svalare väder och med mindre sällskap.

3 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  1 juni, 2013 kl 08:02

  2011 bröt jag vid halvmaran (rätt planerat, 3 mån efter förlossning) och det var faktiskt inte alls farligt. Och tröja fick jag ändå, fast jag frågade två gånger om jag verkligen skulle ha en när jag brutit :)

 • Svara
  Suz
  1 juni, 2013 kl 09:09

  Gillar minen på tjejen bakom dig ;)

 • Svara
  Rund är också en form!
  1 juni, 2013 kl 17:14

  Förstår dina funderingar. Du klarar säkerligen (!) längre distanser än mig, men har man gett sig iväg på en distans tar det verkligen emot att gå av tidigare… :-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.