Aktuellt

Stockholmsförfall

Jag ska tillbringa två veckor i Stockholm i början av juni. Inomhus i skolbänken 8-9 timmar per dag under bästa svenska sommartid! (Eller tjaaa… 4 grader, regn och snålblåst har ju förekommit i Stockholm vid den tidpunkten har jag hört…).

Anyway. Utan cykel och med en halvt punkterad vad som tillåter löpning max 1-2 ggr per vecka känner jag risken för förfall. Och abstinens. Jag kommer bli ett otrevligt litet monster. Känner ett uns av medlidande med de 6 stackars tjejer jag ska dela tvårummare med!

Får nog göra lite research på utegym i Stockholm så länge. Eller jag kanske skulle våga mig på ett NMT i huvudstaden. Tipsa gärna ni som vet. Eller häng med. Dra mig upp ur soffan och hindra mitt förfall.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  20 maj, 2013 kl 13:01

  Vad ska du plugga? Spännande! Du hittar säkert sätt att träna på…..:)

  0
  • Svara
   Anna
   20 maj, 2013 kl 19:38

   Det är fortsättningen på min yogautbildning. Blir mycket yogahistoria/filosofi och anatomi denna gång!

   0
 • Svara
  Rund är också en form!
  20 maj, 2013 kl 13:29

  Ja, du får hålla tummarna för ”stockholm marathon-väder”. ;-)

  0
 • Svara
  annamarkelin
  20 maj, 2013 kl 14:09

  Kontakta Mia, hon är ju NMT-drottningen!! det blir säkert bra, se till att vara utomhus så mycket du kan bara!

  0
 • Svara
  Kajsa
  20 maj, 2013 kl 14:44

  Utegym finns det gott om – Björkhagen och de två på södra sidan av Årstaviken är mina favoriter. Om vaden medger promenad i uppförsbacke kan du ju ta dig an Hammarbybackens svarta pist. Garanterat flås. Srn finns det ju lånecyklar här och var – inga som man cyklar fort på men duger väl om det rycker för mycket i cykelnerven. Stockholm är en perfekt cykelstad.

  0
  • Svara
   Anna
   20 maj, 2013 kl 19:38

   Tack för tips! Hoppas få tillfälle att utforska utegymmen och kanske backen :)

   0
 • Svara
  Snorkkis
  20 maj, 2013 kl 18:29

  Utegymmen kommer du inte att slippa undan – de finns ju överallt! Spännande med studier!

  0
 • Svara
  Em
  20 maj, 2013 kl 19:39

  Gå och yoga för Eva på Yogayama! Testa att klättra på Klätterverket! NMT med Mia! Bikram på DuCalme! Hot mojo på Sats!

  0
  • Svara
   Anna
   21 maj, 2013 kl 07:43

   Fast just yoga lär jag få så det räcker (yogautbildning..). Jag tror jag kör på NMT som kontrast :) Men tack för tips. Till en annan gång testar jag mer än gärna!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  20 maj, 2013 kl 23:15

  Du har ett utegym vid Eriksdalsbadet. Nära o bra efter yogadagarna. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   21 maj, 2013 kl 07:44

   Perfekt! Har du tid någon kväll får du gärna vara med och leka! Fast jag badar inte….

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.