Veggobiffar på svarta bönor, kummin, majs och solrosfrön.
Ugnsbakad jordärtskocksallad med skogschampinjoner och spenat.
Rädisor.
Tomatröra på ugnsbakade tomater.
Avocado-gucka.
Rostade pumpafrön.
Ssssslurp!
Veggobiffar på svarta bönor, kummin, majs och solrosfrön.
Ugnsbakad jordärtskocksallad med skogschampinjoner och spenat.
Rädisor.
Tomatröra på ugnsbakade tomater.
Avocado-gucka.
Rostade pumpafrön.
Ssssslurp!
8 Kommentarer
Helena
1 april, 2013 kl 19:49Åh, det ser helt otroligt gott ut! Hur gör du biffarna..?
Anna
1 april, 2013 kl 22:11Mixa en lök tills den är fint hackad. Tillsätt vitlök och majs och mixa ca 10 sek. Ska fortfarande finnas majsbitar kvar. Tillsätt 2 tsk kummin, 1 dl färsk persilja, 2,5 dl hackade solrosfrön, 2 msk olja och 4 dl kokta svarta bönor. Mixa till lös massa.
Rör i 2.5 dl havregryn, salt och peppar. Låt stå i kylskåp 30 min. Forma 6 burgare och grilla 2-3 minuter/sida på hög värme. Idag gjorde vi dock i ugnen…8-10 minuter på 225 grader. Funkade det med.
Jättesmarrigt!
Anna
1 april, 2013 kl 20:43Ser riktigt mumsigt ut! Recept på biffarna vore toppen :)
Anna
1 april, 2013 kl 22:12Se ovan :)
anneliten
1 april, 2013 kl 20:47Hemma hos mig blev det indisk curry på linser, potatis och bladspenat. Mmm meatless..
Ingmarie
1 april, 2013 kl 21:19MUMS!!!!!
Löpning & livet
1 april, 2013 kl 21:19Tack för tipset, ser ut och låter jättegott!
sluskan
2 april, 2013 kl 10:43Big LIKE!