Aktuellt

Rapport från ett underben

Mitt underben känns konstigt. Fast jag kan inte lokalisera var det sitter. Det finns ingen speciell punkt utan mest konstigt överallt. Ibland på insidan skenbenet, ibland högt uppe i vaden. Ibland på en punkt, ibland strålande längs hela benet.

Testsprang igår och det småkändes lite överallt. Utom just där det kändes förra veckan, när jag beslutade om löpvila.

Jag behandlar med the stick och massage ikväll. Hängslen och livrem.

5 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  18 februari, 2013 kl 21:18

  Hoppas du läker fort och blir av med smärtan !!! Krya!!!

 • Svara
  Helena
  18 februari, 2013 kl 22:14

  Hade samma symtom i höstas men trodde det var ”vanlig” träningsvärk…dvs ignorerade smärtan/känslan lite och tränade på som vanligt. Tills 2 veckor senare då det smällen kom :( Benet smärtade/svullnade/isade och gick inte att belasta på 2 månader. Stressfraktur visade det sig……Mitt råd – undersök och ta känslan/smärtan på allvar innandet är försent.

 • Svara
  Stepup 2 Fitness
  19 februari, 2013 kl 00:11

  Så tråkigt! Hoppas du läker snart!

 • Svara
  anneliten
  19 februari, 2013 kl 00:14

  jag som trodde the stick var massage :-) Hursomhelst så håller jag tummarna. Du ska ju vara nervös med mig på Östermalms IP :-)

 • Svara
  Daniel
  19 februari, 2013 kl 07:06

  Skumt! Hoppas du hittar något ”guldkorn” med sticken som kan få loss skiten. Annars hade jag sökt hjälp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.