Aktuellt

Våga hata intervaller

Lika bra att jag skriver det här inlägget medan jag kommer ihåg känslan på ett rättvist sätt. Innan jag börjar försköna och fluffa till verkligheten.

Sitter med alla kläderna på, även mössan. Det finns ingen tid att spilla. För i takt med att minuterna går suddas verkligheten ut, och allt blir sådär härligt igen. Slänger mig över tangentbordet och här har ni det. Den bistra verkligheten. Utan omskrivning.

INTERVALLER ÄR DET VÄRSTA SOM FINNS.

Sådärja. Nu är det sagt.

Allt annat ni läser om intervaller på denna blogg är bara ljug. Eller förnekelse. Tänk att man nästan kan dö på 400 meter. Hoppas det är väldigt länge till nästa gång.

12 Kommentarer

 • Svara
  Coach F
  24 januari, 2013 kl 16:01

  Nu har du faktiskt intervallfritt i nästan två veckor. Nästa vecka blir det lugna fina runder i Anna-bestämmer-själv-fart. Passa på och njut. Sedan sitter du där med mössan på igen och skriver dumma inlägg på bloggen.

 • Svara
  Joanna
  24 januari, 2013 kl 16:16

  Amen! ;-)

 • Svara
  traningsgladje
  24 januari, 2013 kl 17:13

  hahaha. klart roligaste bloggen!

 • Svara
  Jennifer
  24 januari, 2013 kl 19:31

  Så sant, så sant :-) (Bäst är intervallpassen efter någon timme eller två)

 • Svara
  Ingmarie
  24 januari, 2013 kl 19:51

  Du har bergis gömt det nu! :-)

 • Svara
  Lina
  24 januari, 2013 kl 22:33

  De är grymma!!

 • Svara
  Lisa
  24 januari, 2013 kl 22:38

  Jag hade en helt annan upplevelse av 400m-intervallerna idag. De var (även under passet) helt underbara. Jag sprang 3 mer än planerat och kände mig som superstark! Antar att jag borde springa snabbare nästa gång.. :)

 • Svara
  Daniel
  25 januari, 2013 kl 09:52

  Intervaller som är så skönt! ;)

 • Svara
  Vevve
  25 januari, 2013 kl 12:28

  För mig som inte kan löpa/intrevalla helt än är det en dröm att få göra’t!!
  som jag längtar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.