Aktuellt

Lördagsruffie

2012-12-29 14.49.55 2012-12-29 14.28.55

Jag är lite Ruffie-rädd. Det är med skräckblandad förtjusning jag går dit. Jag älskar när det är jobbigt, men är livrädd för att göra mig illa. Och eftersom ingen nappade på min kontaktannons, vet jag inte vem som ska få äran att bolla omkring på mig. Och hur hårt jag ska flyga in i väggen…

Det blir Pernilla och jag som ska leka. Hon är inte stor, men envis och stark. Vi försöker rubba varandra, putta varandra och lyfta varandra. Med mina hala skor halkar jag runt på golvet medan Pernilla mjölar sig fram mot bodypump-stället. Hinner tänka tanken att jag snart ska bli spetsad på ställningen innan klockan räddar mig och tiden är ute.

Annars kramas vi mest och vänder upp och ner på varann. Halkar omkring i varandras svett och ramlar i en hög. Det är hög puls och många skratt. Det är rädsla för att bli spetsad men ännu mer rädsla för att behöva se min lunch på golvet. Att hänga uppochner med en knytnäves tryck mot magsäcken kan ha den effekten…

Men jag hade inte behövt oroa mig. Jag kommer helskinnad från passet. Svettig, nöjd och glad. Och det fanns i alla fall en övning där jag lyckades få Pernilla ur balans. En gång.

7 Kommentarer

 • Svara
  Johan
  29 december, 2012 kl 17:34

  Kan inte påstå att jag kände mig träffad av din kontaktannons…… På tal om ruffie, har du bestämt dig angående måndag? :-)

  • Svara
   Anna
   29 december, 2012 kl 23:11

   På ett sätt är jag glad att du inte kände dig träffad… är rädd att det hade blivit jobbigt att jonglera med dig :) Har inte bestämt mig om måndag ännu, ska sova på saken och återkommer!

 • Svara
  Rund är också en form!
  29 december, 2012 kl 21:18

  Vilket roligt pass! Men jag hade nog (också) varit lite nervös… :-)

 • Svara
  Bella
  29 december, 2012 kl 21:19

  Ser ut som en spännande pass. Synnerligen tveksam att jag vågat mig dit. Modigt av dig!!

 • Svara
  pernilla
  29 december, 2012 kl 23:01

  Stort tack för ditt motstånd, dina kramar och hjälpen att få lite mjölksyra;-)
  Du är inte lite stark och seg själv ska du veta!!!
  Skitkul att få köra med dig!!

  • Svara
   Anna
   29 december, 2012 kl 23:14

   Tack själv, det var jättekul att köra med dig! Till nästa gång ska jag dock arbeta fram en plan för hur jag ska få mer fäste under skorna och hur jag ska undvika att stoppa ner händerna i min egen träningstopp hela tiden! Dessutom ska jag äta något mer lättsmält :)

   Åk nu utomlands med dig och soffa till dig lite så jag har en chans nästa gång :)

   • Svara
    malin o
    30 december, 2012 kl 13:04

    Jag tycker ni var gryyyymma båda två! Ruffie is da shit :-) Hoppas att få byta svett med er snart igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.