Aktuellt

Ur form

Jag har tränat mer eller mindre kontinuerligt sedan min sista graviditet 2003. Ibland mer, ibland lite mindre. Visst har jag varit förkyld, men aldrig så det orsakat längre träningsuppehåll än en vecka. Visst har jag varit skadad, men då har jag bara bytt träningsform.

De fem veckorna utan träning som blev min vardag under september/oktober har verkligen satt sina spår. Dels i form av ett något ökat omfång och dels i form av spårlöst försvunnen ork. Min nya omkrets bekymrar jag mig inte över, det går tillbaka när jag kommer igång. Men orken. Såklart kommer den också tillbaka, men jag kan liksom inte acceptera att jag just nu inte orkar mest, längst och oftast. Jag är van att vara en evighetsmaskin, seg som kola. Inte snabb, inte särskilt stark, men seg och uthållig. Det är den Anna jag vill vara. The machine.

Den 15 november 2012 blir jag alltså trött vid medelmåttig ansträngning. Och jag gillar det INGENSTANS!

Hoppas veckans fem spinningpass ska råda bot på eländet.

9 Kommentarer

 • Svara
  Mia - mammaliv, träning och husplaner
  15 november, 2012 kl 15:34

  Spinning ftw! :) Du är snart tillbaka!

 • Svara
  Fitnesscoachen
  15 november, 2012 kl 16:10

  Förstår din frustration. Men som tur är så går det alltid mycket snabbare att komma i form igen, när man nyss varit där, jämfört med om man startar från noll. Kämpa på!

 • Svara
  Josefin Westberg
  15 november, 2012 kl 16:23

  Hej!
  Är i precis samma situation!! Otroligt frustrerand över att jag är så långt efter. I söndags började min fight tillbaka, ikväll vankas spinning och yoga. Längtar verkligen efter den dagen då jag känner mig i form igen. Priset blir en alldeles egen racer till våren :)
  Nu kör vi!!!

 • Svara
  Maria F
  15 november, 2012 kl 21:02

  JAg var sjuk typ heeeela september och det gjorde mig tokig, och precis i samma sits som du, men nu ungefär drygt en månad efter att jag kunde komma igång igen så är jag där jag var innan jag blev sjuk, om inte ännu starkare! Så det TAR tid, men du kommer igen! :):)

 • Svara
  Lina
  16 november, 2012 kl 16:32

  Spinning hjälper mot mycket! In i cykeldimman och get high again ;)!

 • Svara
  Ingmarie
  16 november, 2012 kl 23:10

  Det braiga med det där är att man behöver inte göra så mycket för att vara nöjd. :-)

 • Svara
  Carina
  18 november, 2012 kl 01:59

  Är också där, det märkte jag helt klart idag när tre minuters mycket långsam jogg faktiskt var jobbigt…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.