Aktuellt

New York marathon på facebook

Att följa New York marathon på facebook är minst sagt knäckande. Det som borde funka som pepp har motsatt effekt när man inte alls är redo mentalt och fysiskt.  Jag har ju faktiskt inte ens kollat väderprognosen en enda gång!

Tankar kring deras statusuppdateringar:

image

Promenerar mig i form.  Och hoppas att träningsvärken från gårdagens promenad ska släppa…

image

Hmmm. Storm på ingång. Tänk om de skjuter upp loppet en månad…

image

Packa? Race-day gear???  Kommer inte ens ihåg hur ett par långa tights ser ut. Sist jag sprang var det typ sommar… 

image

Mitt tidsmål (om jag startar) är att komma i mål innan flyget går hem på tisdagen. Borde funka även om jag kryper…

image

Nedbruten, försoffad och slö. Fanns inte det som alternativ?

10 Kommentarer

 • Svara
  Catharina
  26 oktober, 2012 kl 17:29

  Hej Anna! Har precis läst ikapp på din blogg efter ett par månaders inte-tid-att-blogga-eller-läsa-bloggar. Vilket meck du haft! Hoppas verkligen du blir så frisk att du kan springa. Jag lovar i så fall att heja på dig om jag ser dig! Ska ändå stå och heja på min sambo :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   27 oktober, 2012 kl 14:15

   Å vad kul! Jag får lägga upp en bild på min pimpade tröja så du vet hur jag ser ut. Om jag springer då vill säga…

   • Svara
    Catharina
    30 oktober, 2012 kl 23:04

    Har sett tröjan, ska hålla utkik! Jag har lagt upp bild på min sambos pimpade tröja också :-)

 • Svara
  Suzan www.icanrestwhenimdead.com
  26 oktober, 2012 kl 19:31

  Kan inte kommentera fr mobilen men sitter vid datorn nu, tänker på dig! Krya på dig!

 • Svara
  A
  26 oktober, 2012 kl 19:50

  Avanmäl dig och sluta tänka på det. Är det värt att åka dit efter alla besvär och inte uppnå sina mål samt riskera hälsan eller skjuta på det och komma dit så förbered som du vill något annat år? Att inte din man redan sagt detta till dig:):)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   27 oktober, 2012 kl 14:15

   Han vill ju också åka till New York….

   • Svara
    A
    29 oktober, 2012 kl 08:28

    Han kan ta dig på axlarna å springa :) hoppas nu inte den där orkanen förstör för mycket.

 • Svara
  Västgötskan
  26 oktober, 2012 kl 20:32

  Hihi! Du är ju för söt… :-D
  Kom ihåg. Utmana dig själv. Krypa i mål innebär defintivt att du klarat utmaningen! ;-)

 • Svara
  Magnus Hagström
  26 oktober, 2012 kl 22:17

  Men du lägg om målet och häng med mig och bara njut dig igenom loppet. Inga krav på tider eller något annat. Jag tänkte träna mig igenom dagarna innan, det finns så mycket roligt i NY. När åker du dit och var bor du?

  • Svara
   Anna (orka mera)
   27 oktober, 2012 kl 14:16

   Vi bor på Newton hotell. Åker på torsdagen. Hoppas vi kan få ihop någon yoga tillsammans! Hade varit grymt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.