Aktuellt

På vift i Åhus

Löpning är genialiskt på så vis att man kan göra det överallt. På semestern, på tjänsteresan eller på barnens handbollsturneringar…

image

Ändå brukar jag dra mig lite för att springa på främmande platser, då chansen att jag ska hitta tillbaka igen är  nästintill obefintlig. Men idag tog jag mod till mig…

Det blev en sightseeing-runda från Åhus till Yngsjö, på grusvägar, genom skog och över vatten. I sol och i regn.  22 km senare var jag redo att bänka mig på läktaren för en hel dags handbollstittande. Och nu, efter dryga 12 timmar på Åhus Beach, är jag väldigt redo att sova i bilen…

Godnatt.

8 Kommentarer

 • Svara
  mammaspring
  19 juli, 2012 kl 07:34

  Du har helt rätt attityd! Man ser precis allt då man springer omkring – perfekt sätt att ta sig runt och njuta av omgivningen!

 • Svara
  Johan
  19 juli, 2012 kl 07:38

  Sprang du på cykelbanan till Yngsjö? För den är rätt skön. :-)
  Kan säga att via den så är det exakt 8km från vår stuga till glassbåten. :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   19 juli, 2012 kl 08:36

   Jepp, precis den! Typ i 11,2 km från Åhus innan jag vände. Har jag passerat er stuga då? Och hur kunde jag missa glassbåten? :)

   • Svara
    Johan
    19 juli, 2012 kl 10:32

    Det beror ju lite på var du utgick ifrån. :-) När man kommer fram till asfalten och de nybyggda husen (i Yngsjö), så är det ca 1km in i skogen mot havet. Men då måste man runda de första nybyggda och sedan springa i mellan dem och de andra nybyggda husen. Glassbåten ligger i hamnen nedanför Konsum, sedan finns det ju Ottoglasskiosken på torget vid kyrkan. :-)

 • Svara
  annajohanna
  19 juli, 2012 kl 19:02

  Åh – det är ju den sträckan jag brukar springa fast andra hållet, från stugan i Yngsjö till Åhus. Det är min favvorunda!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   19 juli, 2012 kl 23:00

   Nämen har precis alla stuga i Yngsjö?? Verkar vara värsta metropolen! Jag kommer igen nästa år, då kan vi ju springa och äta glass allihopa!

 • Svara
  Träningsglädje
  19 juli, 2012 kl 22:24

  du som har kokosmjöl hemma kanske kan testa detta åt mig? http://paleomg.com/fudgy-brownies/

  • Svara
   Anna (orka mera)
   19 juli, 2012 kl 23:01

   Lätt jag kan! Tror jag har det mesta hemma så kanske redan i morgon :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.