Aktuellt

I duschen…

Dharmazone

Jo det är ju så, tränar man mycket måste man också duscha mycket. Om man inte vill lukta kompost förstås.

Duscha är i 90% av fallen ett nödvändigt ont, och stundtals är jag riktigt trött på att behöva blöta ner mig igen. Träningens baksida liksom.

Ni har nog aldrig läst om hygienprodukter här tidigare, och om sanningen ska fram är det väldigt mycket ocoola produkter från ICA MAXI som trängs i min dusch. Häromveckan fick jag dock ett smakprov från Dharmazone som förgyller mina duschar. Produkterna är både ekologiska och naturliga.

Trots att jag är ap-petig med vad jag stoppar i mig på insidan, och till allra största delen väljer naturligt och ekologiskt, har just den tanken inte slagit mig på samma sätt när det gäller utsidan.  Men när jag fick produkterna i min hand kändes det ju faktiskt helt självklart att jag borde tänka likadant på utsidan. Tänk om tänk rätt.

Att de dessutom luktar lyxigt spa gör inte saken sämre. Tummen upp!

(och som tillägg med tanke på debatten om reklam på bloggar som har florerat en tid, så JA, jag har fått en flaska av vardera schampoo,balsam, duschkräm och lotion. Min åsikt är ärlig och jag hade aldrig skrivit detta inlägg om det inte kändes vettigt för mig. Jag får många andra saker som ni aldrig får läsa om, av den anledningen att jag inte tycker produkterna är bra. 100% ärlighet!)

3 Kommentarer

 • Svara
  fitnessguru.se/energetica
  25 maj, 2012 kl 14:50

  Känner igen det du skriver. När duschen startas gång nr 2 under samma dag så är man ganska less på den. Huden mår inte heller så bra men ska absolut testa dessa produkter för att se om de passar mig:)

 • Svara
  Keron
  25 maj, 2012 kl 15:12

  Varför ska man bara skriva om de bra produkterna?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 maj, 2012 kl 06:29

  Fitnessguru – för att inte tala om gång nummer tre! Ibland vaknar jag med osedvanligt flottigt hår och får ta en sväng i duschen redan INNAN första passet… sånna dagar är jobbiga dagar :)

  Keron – behöver man absolut inte göra. Jag skriver om mycket jag inte gillar – OM jag tycker informationen är viktig att dela med mig. T ex produkter som framstår nyttiga men som inte är det. Eller om det är värsta hajpade grejen som jag inte tycker så mycket om (kokosvatten), för att balansera lite. Sen om jag får en soppa som smakar halvtråkigt ser jag ingen större anledning att tipsa om den. Det hade ju blivit lite tråkigt att läsa i förlängningen…eller?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.