Aktuellt

IQ Fiskmås

IMG_0773

Det finns saker jag aldrig lär mig.

Som att ta av mig klockan innan jag drar av mig jackan. Fastnar ALLTID!

Eller att ta fram alla cykelprylar INNAN jag tar på mig cykelskorna. Så himla jobbigt att halta rundor i huset på jakt efter vattenflaska, nycklar och GPS… Ni som äger ett par cykelskor fattar vad jag menar…

Dessutom kan jag omöjligen lära mig att stänga av Garmin efter avslutat pass. Batteritorsk varje gång jag ska ut och en halvtimmes fördröjning i väntan på batteriladdning. Typiskt onödigt.

Har du också saker du aldrig kan lära dig, eller är det bara mig det är fel på?

5 Kommentarer

 • Svara
  mammaspring
  8 april, 2012 kl 22:31

  Nickar instämmande… som det där med att snöra på sig icebugs och sedan inse att man ännu behöver in… så man improviserar och sticker skorna i mannens tofflor så man inte förstör parketten… så går man där… inomhus i skor… instuckna i ett par 45ans tofflor… Plötsligt är man 15cm längre…

 • Svara
  pilla
  9 april, 2012 kl 05:41

  Känner igen mig… och när man precis städat och ska ut och träna ligger det alltid någon pryl längst in i lägenheten så man får gå in med skorna på.

 • Svara
  anneliten
  9 april, 2012 kl 10:40

  Men än har du inte tvättat löparjackan med iPoden i… Det har jag.

  Vad menar du med att stänga av garmin? Jag har en 405CX och jag tror inte den går att stänga av. Mer än att avsluta passet och nollställa. Irriterar mig på att den laddar ur och vill ju inte ha den i laddaren hela tiden. Det känns som slöseri med ström och dåligt för batteriet. Men när det gäller tekniska prylar har jag nog IQ som en höna.

 • Svara
  Sarah
  9 april, 2012 kl 14:42

  Japp. Stoppa i rätt sulor i rätt springskor. Borde ha flera. Kom till gymmet för löpning på löpband, men utan innersulor i dojorna. Mojsigt. Luftigt. Och det där med klockan. Alltid. Och glömmer kissa innan cykelhängselbyxorna åker på och sen en tröja över, eller två. Plus jacka.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 april, 2012 kl 20:30

  Mammaspring – haha, den har jag inte testat! Ser framemot icebugs-tofflor till nästa vinter!

  Pilla – eller hur?! Så himla typiskt!

  Anneliten – det kommer, det kommmer!!! Jag har 310 xt och den måste man stänga av. Annars tar batteriet slut SÅHÄR fort. Men det är kanske olika på olika modeller…

  Sarah – Hahaha, jag har ju inga med hängslen, men kissa och onepiece måste vara ungefär samma kan jag tänka. Och det händer VARJE GÅNG!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.