Aktuellt

Föreläsning med Mattias Reck

Photo 2012-03-26 18 16 11

När det gäller träningslära finns det ingen begränsning i hur länge jag kan sitta i en skolbänk. Det är så fantastiskt spännande och intressant. Och man blir aldrig fullärd.

Igår fick jag möjligheten att lyssna på Mattias Reck i Helsingborg. En helkväll med trösklar, fat max, kolhydrater, fett, träningsupplägg och annat smått och gott.

Mycket som en repetition av det jag redan känner till, men såklart även en del spännande nyheter. Att man blir pigg av att spurta när man känner sig trött har jag hört förr. Daniel tillämpade det under hela Marcusloppet 2010. Nu när jag fick höra det en gång till känner jag att jag nog måste testa. Även fast det känns jobbigt…

På söndagens tremilare längs Skåneleden får jag chansen.

1 kommentar

  • Svara
    Carina
    27 mars, 2012 kl 19:18

    Undrar om man vågar testa det under TEC! Jag har faktiskt inte hört det förut! Intressant som tusan ju!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.