Aktuellt

Skadad!

Nu drog jag till med värsta kvällstidningsrubriken och erkänn att ni blev lite nyfikna. Hade löparknät kommit tillbaka eller var det “bara” en stukad fot?

Jag hade kunnat döpa inlägget till “Livsfarligt att stretcha” eller “Axelchock på Playitas” också, och här har ni den pinsamma storyn:

IMG_3899

Stretchklasserna ligger kl 16 varje dag och strax innan 17 är det dags för avslappningen. Då har solens strålar slutat värma, och med vindarna från havet blir det lite kyligt att ligga still. Såklart hade jag glömt min överdragströja…

Vi låg på mage under avslappningen. För att inte frysa ihjäl stoppade jag in armarna under mig som en störtad val. Men axeln var visst inte byggd att ligga böjd åt det hållet, och dessutom med en hel val ovanpå…

Nu gör den jätteont och knakar som en gammal rottingstol! Som tur var springer man inte med axlarna.

En annan bonuseffekt av min val-pose, var att jag under hela kvällen sen gick omkring med ett rutmönster efter mattan i ansiktet. Man är kanske inte den yngsta valen i bassängen ändå…

1 kommentar

  • Svara
    Sara
    12 januari, 2012 kl 22:46

    Inte skärmmas sådär!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.