Aktuellt

Playitas– dag 2

Dags att sätta tänderna i Playitas backar igen och när frukosten var någorlunda smält satte vi iväg, svägerskan och jag. Nyfiken på hur knät skulle reagera, backar är ju trots allt inte vardagsmat för ett knä bosatt i Skåne!

IMG_8030
Ready to rock!

Jag hade som målsättning att springa lugnt och fint. För att spara knät, men även höftböjaren som blev överansträngd förra året. Det blev en underbar runda som inte alls var lika backig som jag minns den. Första 6 km var förvisso uppför men inte lika brant som jag kommer ihåg.

IMG_0485

Tillbaka igen kände jag hur jag panik-saknade min yoga. Hittade en gräsmatta som fick tjänstgöra som yogamatta och gjorde ett par yoga-moves medan dottern bakom kameran höll på att skämmas ihjäl…

IMG_8092IMG_8097IMG_8098IMG_8100

Efter lite lunch och latande i solstolen avslutade vi dagen men stretch & relax och aerobic. I den ordningen. Förstår inte riktigt schemaläggarens tankegång men nåväl.

Aerobicen var som att förflytta sig 20 år bakåt i tiden. Jag blev knappt varm, stegen var tråkiga och ändå förväntades vi skrika WOW minst en gång i minuten och vifta på armarna för att visa hur på G vi var. Och ni som var med när det begav sig har väl  inte glömt det här ljudet RRRRR… Jag rös!

Men nu gör vi oss redo för dag 3 som ska inrymma bootcamp och en cykeltur med maken.  Undrar vilket som blir jobbigast!

8 Kommentarer

 • Svara
  Josefin
  11 januari, 2012 kl 19:06

  Ni verkar ha det helt underbart :)

 • Svara
  pilla
  11 januari, 2012 kl 19:36

  Det ser inte fel ut!

 • Svara
  Marre
  11 januari, 2012 kl 19:49

  Åh vilken underbar semester!

 • Svara
  Västgötskan
  11 januari, 2012 kl 20:54

  Egentligen är det ett ganska ”men-löst” landskap, men det blir liksom ändå vackert på något sätt… Härligt pass! :-)

 • Svara
  Andréa
  11 januari, 2012 kl 21:50

  Jag är inte alls avis inte alls. Plusgradeer och regn är lika bra det. Eller inte :)

  Bra att du påminde mig om att jag måste köra lite yoga idag!

 • Svara
  tidfortrening - kristin
  11 januari, 2012 kl 22:51

  Åååå…misunne! Kos deg!

 • Svara
  Ingmarie
  11 januari, 2012 kl 22:57

  Det finns massor av helt ”lagom” böljande rundor att njuta av. Fortsätt så! Och nog ska du väl ta ett dopp i havet! :-)

 • Svara
  Carina
  11 januari, 2012 kl 23:02

  Åh vad härligt ni har det!! Förutom det där med aerobis förstås… det har jag aldrig begripit mig på, troligtvis på grund av att jag har en urdålig koordinations-förmåga :-).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.