Aktuellt

Man får passa på…

IMG_5808

…medan vädret tillåter. 54 km cykling med trevligt sällskap!

Bara oktober och jag tycker redan nu att det är jobbigt med alla extralager kläder. Får glädjas att det bara tog EN minut att få på sko-överdragen idag. En förbättring med nära 14 minuter sedan förra säsongen.

5 Kommentarer

 • Svara
  Annoula
  25 oktober, 2011 kl 08:53

  Helt rätt, njut av det härliga höstvädret!

 • Svara
  Blåst ger starka ben! « LiveLoveTry
  25 oktober, 2011 kl 09:34

  […] Anna och jag passade på att ut och leka i den skånska motvinden igår. Om man bortser från vinden (och det får man liksom göra om man bor i Skåne – livet levs i en tromb) så var vädret fint. Rätt kyligt, så note to self: Jag behöver skoöverdrag och ett par långa cykelbyxor om jag ska pyssla med höst- och tidiga vårturer. […]

 • Svara
  mikael
  25 oktober, 2011 kl 10:01

  Cykling är något jag verkligen vill prova på.
  Jag sa att jag skulle sluta med löpningen när jag hade klarat sub. 38 på milen och 1.25 på halvmaran.
  Det blev inte riktigt så … vill bli ännu bättre på löpning :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  25 oktober, 2011 kl 13:25

  Annoula – jepp, man får passa på! Snart är det mössa och broddar som gäller…

  Mikael – ja det vill man ju såklart. Cyklist blir man när man är löpskadad :) (och nu får jag hela cykelsverige på mig…hjäääälp!)

 • Svara
  Emelie
  25 oktober, 2011 kl 14:25

  Tack fina! Och bra att det var igår, idag är det ju stormigt på riktigt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.