Aktuellt

Hemlig…

Ibland hade jag velat ha en anonym blogg. Så jag hade kunnat skriva precis jag ville utan att behöva tänka på konsekvenserna. Idag är en sån dag.

Jag håller på bubbla över och vill berätta. Men jag kan inte. Störigt…

9 Kommentarer

 • Svara
  Petter
  12 oktober, 2011 kl 09:43

  Nu har du fått en skruv lös..Min nyfikenhet överkrider ditt bubblande tusenfalt nu ju!!

 • Svara
  Cath
  12 oktober, 2011 kl 10:05

  Men… Någon gång får du väl berätta?

 • Svara
  Pernilla
  12 oktober, 2011 kl 10:52

  Nu blir man ju knappast nyfiken!!

 • Svara
  Västgötskan
  12 oktober, 2011 kl 12:11

  Så där har jag också tänkt ibland…

 • Svara
  Gert
  12 oktober, 2011 kl 12:19

  Anna.Har du sagt A så får du väl säga B också.Nyfiken?Jag?Inte alls.:)

 • Svara
  Jenny
  12 oktober, 2011 kl 14:53

  Men tala om för oss nu då:) Spricker av nyfikenhet!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 oktober, 2011 kl 21:05

  Haha, vad ni är nyfikna! Det är inget spännande. Bara lite jag ville ha ur mig. Inlägget kommer, men lite längre fram. Så ingen ska känna sig träffad…

 • Svara
  Jessica
  14 oktober, 2011 kl 17:39

  Hej Anna! Vad tråkigt att det kändes så på danspasset. :( Hade du gått på mitt hade du varit genomsvettig och rejält flåsig kan jag garantera. :) En brist hos Friskis – passen beror mycket på ledaren. Det gör det förvisso på de flesta ställen, men ja – synd att det var ett tråkigt danspass när det finns så många bra. Det var bara det jag ville säga. :) Idag har jag sprungit 70 minuter på löpband på Time – vi är lite olika du och jag gällande att älska/hata löpbandsträning. :)

  Ha en trevlig helg!
  Mvh Jessica

 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 oktober, 2011 kl 07:34

  Jessica – ja så kan det nog vara överallt iofs, men tråkigt ändå när man inte blir varm! Bra jobbat på löpbandet… jag hade dött :) Å andra sidan måste löpband vara paradiset jämfört med att inte springa alls, som mitt läge är just nu :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.