Aktuellt

Test-trappan

bild

Jag jobbar på andra våningen. Gymmet ligger på tredje. Varje dag ränner jag i dessa trappor femtielva gånger.

Det är också i dessa trappor som jag bedömer min löparknästatus. Efter mitt lilla test-löppass på 5 km i måndags kunde jag inte gå nerför. I tisdags gick det lite bättre. Igår kväll var det nästan borta och idag skuttade jag nerför. Knät är alltså tillbaka i samma form som innan testrundan. Nu återstår att lista ut hur många dagar till jag behöver innan jag kan springa en ny testrunda, UTAN att få trapp-problem efter.

Medan jag filurar på det tränar jag BODY COMBAT och BODY BALANCE med bästa Soffan. Det är celebert besök som ska vandra dessa trappor ikväll nämligen!

6 Kommentarer

 • Svara
  Coyntha
  23 juni, 2011 kl 13:37

  Du måste testa Soffans pass. Jag tyckte BODY COMBAT var riktigt kul när jag tränade med henne på BBC!!

  Trevlig midsommar! kram

 • Svara
  Lotta
  23 juni, 2011 kl 16:56

  vad bra med en testtrappa

  minst lika många till tippar jag på..

 • Svara
  pernilla
  23 juni, 2011 kl 18:24

  Jag vill oxå!!! Säg till när du drar igång combat på Times!;-)

 • Svara
  Västgötskan
  23 juni, 2011 kl 19:59

  Smart med soffan där… Hi hi! Hoppas det känns bättre i knät snart i alla fall.
  Hoppas du får en fin helg med jordgubbar och knott! ;-)

 • Svara
  Västgötskan
  23 juni, 2011 kl 20:00

  ”Smart med soffan”…. Ha ha! Jag läste kommentarerna och skrev fel.
  Smart med TRAPPAN skulle jag skrivit! :-D

 • Svara
  Kim
  24 juni, 2011 kl 10:13

  Ungefär samma upplägg som jag haft! Jag jobbar på 2a vån och restaurangen ligger på 7e. De två senaste dagarna har jag inte känt någonting i knät varken uppför eller nerför så idag blir det en 5 km testrunda. Hoppas din nästa testrunda går ännu lite bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.