Aktuellt

Sista kvällen med gänget

Tiden har gått fort och igår var det dags för mina sista pass på Train’in. Började morgonen med kramkalas på funktionella träningen och på kvällen var det dags för en tuff intensiv-spinning tillsammans med Christian.

Blandade känslor. Separationsångest efter 5 år med alla härliga människor, nyfikenhet och förväntan inför vad som komma skall. Bestämde mig i alla fall för att inte gråta utan ge kunderna en riktig jäkla genomkörare så de inte skulle glömma mig!

bild

Lugnt och fint under uppvärmningen. Christian anar inte vad som väntar…

bild (3)

Jag avslutar min del av passet med 2 minuter tuff raksträcka. Varje gång deltagarna ökar motståndet måste Christian också öka. Och de ökar så gärna. En efter en, millimeter efter millimeter på motståndsknappen. Christian antar utmaningen. Ökar. Stumnar. Och ligger slutligen dubbelvikt över styret.

Sen är det hans tur att ta över rodret. Och jag bävar för hans hämnd. Men han är snäll och jag får ingen egen hämnd utöver det tuffa upplägget han redan snickrat ihop till oss alla.

Stämningen i salen är grym. Folk kämpar och sliter. Sen tar det slut. För sista gången i denna lokal. På denna cykel. Med dessa deltagare.

Tack för denna tiden.  Jag kommer att sakna er alla! Och oavsett vem som kommer leda era pass framöver, sluta aldrig kämpa. Fäll aldrig in era horn. There’s no limit. Ni är bäst!

3 Kommentarer

 • Svara
  Christian
  25 maj, 2011 kl 09:03

  Kan bara instämma, ni är grymma!
  Tack för denna tiden.
  Tack Anna för gästspelet, skönt att slipa säga tack och hej själv igår!

 • Svara
  Jeanette
  25 maj, 2011 kl 23:35

  Tackar för ett mycket bra pass! Kommer att sakna er båda som instruktörer på gymmet. Ha de gott

 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 maj, 2011 kl 09:11

  Jeanette – vi kommer att sakna dig med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.