Aktuellt

Lördagsnöje

Den här sidan är ett sant lördagsnöje! Resultaten i Göteborg…

De flesta av mina vänner verkar fightas kring tvåtimmars-sträcket. Några är i mål, andra har någon enstaka kilometer kvar. Det är spännande det här.

Och medan jag ändå var inne på sidan passade jag på att anmäla mig till nästa år. 2012 är det nämligen TRE veckor mellan Göteborg och Stockholm Marathon. Då hinner till och med jag återhämta mig…

Någon som ska med?

12 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  21 maj, 2011 kl 18:45

  Ja, kanske ska man ta och premiärspringa varvet nästa år. Ett lopp jag aldrig gjort.

 • Svara
  Jenny
  21 maj, 2011 kl 19:41

  Nästa år räknar jag med att springa varvet!

 • Svara
  Emelie
  21 maj, 2011 kl 19:43

  Jag!!

 • Svara
  Sara
  21 maj, 2011 kl 19:57

  Ja, det blev ju inget lopp detta år, så då får jag ta det nästa år istället!

 • Svara
  Helena Z
  22 maj, 2011 kl 00:39

  Jag ska – och nästa år skall jag ha sett till att ha kört distans och långpass innan :-) Tre veckor emellan låter ju lockande – kanske skulle springa maran igen?

 • Svara
  Kicki
  22 maj, 2011 kl 10:45

  Jag ska dit igen – det gav mersmak igår!!! Då ska jag under den magiska 2 h-gränsen som jag missade med 6 minuter igår! :) Men är suupernöjd ändå!!! Det var ju trots allt min första halvmara… :)

 • Svara
  Anna
  22 maj, 2011 kl 20:49

  Ja självklart skall jag även springa 2012. Är redan anmäld och hoppas du nå min drömgräns 1.35.00 som inte gick i år.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 maj, 2011 kl 07:40

  Anneliten – klart du ska! Jag gillar varvet massor. Och nångång måste vara den första :)

  Jenny – vad roligt! Med bebbe i hejarklacken!

  Emelie – klart du ska! Och då kommer du vara i grymmeform!

  Helena – fast då måste du komma fram och heja, även om jag ser sur ut :) Hur gick det i lördags?

  Kicki – jättebra jobbat!!! Ses nästa år !

  Anna – hade också 1.35 som mål förra året men värmen satte stopp. Så vi hoppas vi fixar det båda två nästa år! Ska bli kul att läsa om ditt lopp!!

 • Svara
  Magnus
  23 maj, 2011 kl 08:31

  Hej Anna, har ingen blogg så här får du mitt varv

  Börjar väl med tiden. 1:33:24. Personligt med 2:30 men tappade ca 400 placeringar mot förra året. Antagligen förra årets väder som dämpade alla andras tider J. Vädret i år var perfekt med ca 18 grader och lätt medvind på Hisingen. Fortfarande ganska trångt trots start i grupp 1b men med den skillnaden att alla håller ett högre tempo så det märks inte att det är trångt, man slipper kryssandet. Startar upp i ett bra tempo tycker jag och kommer in i loppet. Första 5k går på 22:42 (4.32) och jag tar dryck vid alla stationerna. Hittar en tjej som håller ett bra tempo och hänger på henne. Upp för första stora bron, tar det lugnt och låter det rulla på fort utfört. Över på Hisingen och ökar tempot en anings, fortfarande med bra draghjälp. Passerar milen på 44:40 (50 sek efter 2010) men fortfarande med gott om krafter och positiva tankar. Tankar fortfarande vid varje station, varannan vatten varannan sportdryck. Möter andra stora bron och drar ner tempot lite för att återigen rulla iväg nerför. Passererar 15k på 1:06:37 (36 efter 2010). Känner mig grymt fräsch och börjar hoppa över några stationer. Springer om min draghjälp uppför Avenyn, rundar Poseidon och hör Sandras röst, nya krafter! Nerför avenyn och sedan vänder vi uppför de sista km mot mot mål, uppför och motvind…. Tar sista vattnet vid 18 km, nu får det bära hela vägen. Passerar 20k på 1:28:40 och trycker på sista biten uppför mot mål. In på upploppet kommer min draghjälp tillbaka och måste svara. Tror det är första gången som jag någonsin har kunnat svara i en spurt Vi glider över mållinjen samtidigt, förmodligen nöjda båda två. Ett jämnt bra tempo med ca 22 min per kilometer och snabbare andra halva än första.

  Magnus

 • Svara
  Mia
  23 maj, 2011 kl 10:02

  Jag ska med nästa år!!
  Måste under 2 timmar, vilket jag missade i år med 2.36 min. Surt! Men jag är sjukt nöjd, med tanke på att jag sprang på 2.28.38 i fjol och i år 2.02.36. :-)

 • Svara
  Lotta
  23 maj, 2011 kl 19:03

  Jag har redan varit anmäld till nästa års lopp i flera veckor eftersom jag flyttade årets anmälningsavgift på grund av mitt dumma knä.. Nästa år blir det åka av!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  24 maj, 2011 kl 09:01

  Magnus – grattis till en kanontid!! Riktigt bra jobbat! Och tack för din berättelse, alltid kul att läsa! Är så nyfiken vad jag själv skulle ha gjort. 1.35 är ju en drömgräns i Göteborg, men jag får spara den till nästa år!

  Mia – Grattis till en finfin tid! Den magiska gränsen tar du nästa år!

  Lotta – vad roligt!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.