Aktuellt

DEN veckan!


Förra gången det begav sig…

Det finns en viss risk för att alla inlägg kommer att handla om Stockholm Marathon denna vecka. Det är nämligen det enda som upptar mina hjärnceller just nu. Jag har alla klassiska maravecka-symptom och framför allt då den berömda mara-hypokondrin:

Alla hostar och snörvlar. Vågar knappt krama mina egna barn och ännu mindre dela samma glas. När minsta snörvel-dottern ibland kommer över i vår säng på natten vänder jag på mig och lägger mig med fötterna på huvudkudden (ja, jag är ju Pippi). Hellre andas fotsvett än förkylningsbaskilusker.

Jag har ont överallt. Vaderna är stela. Känns inte höften lite igen? Och hålfoten, vad mystisk den känns.

För att boosta mitt immunförsvar som möjligt till lördag går jag fr om idag in i sova senast kl 22 – läge. Ni som ser eller hör mig efter denna tidpunkt har all befogenhet i världen att säga till mig på skarpen!

Ladda Ladda Ladda!

15 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  23 maj, 2011 kl 10:56

  Laddningsveckan är underbar tycker jag! Förutom att man oroar sig för baciller och konstiga känningar då, jag känner igen mig i allt du skriver;) Spring för mig också i Stockholm, jag är så avundsjuk!

 • Svara
  Johan
  23 maj, 2011 kl 11:05

  Det är ju så att när du drar ner på träningsmängden så har kroppen på allvar möjlighet att ”reparera” sig. Så det är ju inte konstigt att det känns både här och där, helt normal reaktion från kroppen. :-)

 • Svara
  Coyntha
  23 maj, 2011 kl 11:05

  Så spännande!!! Hoppas vi ses på lördag!!
  Jag ska också försöka sova senast kl22 varje kväll :)
  kram

 • Svara
  Västgötskan
  23 maj, 2011 kl 11:24

  Jag förstår dig. Jag är lite likadan, trots att jag inte ska springa nån mara. Men gillar inte när barnen lägger käppar i hjulet för träningen, när man väl kommit igång! (Trevlig mamma man är…*harkel*) :-D

 • Svara
  Ann
  23 maj, 2011 kl 11:42

  Dela samma glas??!! Herregud finns INTE på världskartan! Väder, bacillusker och oro för magstrul är det enda som snurrar i min skalle nu. Härligt att det råder maratonfeber hos dig oxå!!

 • Svara
  Lisa
  23 maj, 2011 kl 11:49

  Jag känner igen ALLT! Helt plötsligt är alla sjuka runt omkring och man känner väldigt många konstiga symtom i sin kropp. Jag håller tummarna för att du är frisk och pigg på lördag. Precis som du skrev till mig så tror jag att det kommer gå alldeles utmärkt för dig i Stockholm! =)

 • Svara
  Gert
  23 maj, 2011 kl 12:05

  Lycka till i Stockholm Marathon.:)
  Själv behöver jag inte oroa mig för baciller.Jag har dom.
  Host,snörvel.

 • Svara
  Viktkamp
  23 maj, 2011 kl 13:45

  Lycka till =) Hoppas du slipper bacillerna!!

 • Svara
  mikael
  23 maj, 2011 kl 15:28

  Riktigt fina personbästan du har!

 • Svara
  Jonna
  23 maj, 2011 kl 16:21

  Hihi, jag känner också igen ALLT. Går omkring med handsprit och spritar händerna så fort jag tagit någon i hand (lite i smyg)… funderar på väder, vind, hur jag ska lägga upp denna sista vecka, hur jag ska kunna sova så mkt som möjligt… Hu, det är mkt i huvudet! Hoppas på att få se dig på lördag :)

 • Svara
  Janicke
  23 maj, 2011 kl 18:06

  Oj, kjenner jeg blir nervøs bare av å lese om starten på din maratonvecka. Lykke til!!

 • Svara
  Kicki
  23 maj, 2011 kl 18:27

  Känner igen det där sen förra veckan – innan Gtb-varvet…. ;) Lycka till! Det kommer gå hur bra som helst!!!

 • Svara
  Helena
  23 maj, 2011 kl 20:28

  Jag kokar över snart…första maran och jag kan knappt vänta! Weeehoooo – bring it!!!

 • Svara
  Ingmarie
  23 maj, 2011 kl 22:33

  Tror inte det någonsin finns många skadade och sjuka som på startlinjen inför en mara. ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  24 maj, 2011 kl 08:58

  Linn – SÅ trist att du missade anmälan! Jag springer för dig med så hoppas jag se dig på startlinjen nästa år!

  Johan – hoppas du har rätt. Känner mig så skröplig. Men det sitter väl i huvudet också kan jag tänka mig :)

  Coyntha – jag ska spana efter dig i vimlet!!! Jag kom i säng 22:06 igår. Helt ok. Hur gick det för dig?

  Västgötskan – nej snoriga barn är inget kul alls. Då får dom vara hur söta dom vill, det blir inget pusskalas i alla fall!

  Ann – nu har jag mest ågren för tågresan till stockholm. Jag brukar alltid ha oturen att hamna bredvid snörvliga människor… Gaaah.

  Lisa – känns skönt att det finns fler nojiga outthere. Lycka till på lördag och hoppas vi ses i vimlet!

  Gert – jag hoppas dom inte smittar via nätet!!! Krya på dig :)

  Viktkamp – tack!

  Mikael – du med :) Vad siktar du på på lördag?

  Jonna – jag ska hålla ögonen öppna efter dig. Vet av erfarenhet att jag är ganska blind och ofta i min egen lilla värld så ser du mig får du säga hej!

  Janicke – Haha! Tack :)

  Helena – första maran är skönast, då är man lyckligt ovetande och har inga gamla tider som stressar en. Det kommer att gå jättebra! Lycka till!!!

  Ingmarie- nej det är sant :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.