Saker att sakna med träningsläger…

1. Morgonyoga kl 07.00.
Vaknar varje morgon och tror att jag ska yoga. Men så fel jag har. Istället är det barn som ska väckas, hår som ska sättas i färgglada tofsar och gympapåsar som ska packas…

2. Framdukad frukostbuffé
Här kan jag inte klaga jättemycket. Gröten är oftast klar när tofsarna är uppsatta, men på träningsläger plockar ju disken bort sig av sig själv. Det gör den inte här…

3. Morgonpromenad i vårsol
Solen saknas. Och så säger dom att man ska jobba ibland.

4. Förmiddags-core en hissresa bort.
Här finns inga pass på hiss-avstånd. Och träna själv är tråkigt. Dessutom måste man betala räkningar och svara på mail också, inte bara träna.

5. Lunch på uteservering
Utemöblerna är i garaget. Solen är längre bort än så. Det får bli inomhus idag igen. Med the-best-of-veckans-rester. Kan man blanda lax och köttfärs?

6. Ryggläge i solstolen och eftermiddagsglass
Solstolen är om möjligt ännu längre in i garaget. Dessutom är det inte skönt att sola i plus 5 och mulet. Och glass, det är ju för sjutton onsdag, då äter man inte glass om det inte är semester.

7. Eftermiddagslöpning i vacker pinjeskog tillsammans med en hel hög likasinnade
Hela högen likasinnade bor inte i Kävlinge, och en pinjeskog går inte att uppbringa ens med vild fantasi. Lite ensam asfaltlöpning längs trafikerad väg är inte lika lockande. Men man får använda mer kläder per gång. Så slipper de ligga och samla damm!

8. Framdukad middagsbuffé
Framdukningen återigen helt ok. Det är värre med avdukningen. Å andra sidan är det dubbelt så gott som i Portugal så det kanske man kan leva med.

9. Kvällsföreläsning
Att sitta och lyssna på proffsiga föreläsare varje kväll är lite lyxigt. Nu får jag lyssna på mig själv när jag föreläser för barnen att deras kläder inte ska ligga på mitt tangentbord.

10. Att gå och sova kl 22.
Jag försöker. Varje kväll. Men det går inte. Jag måste ju uppdatera mig på fejjan och alla sjuttioåtta nya blogginlägg som hunnit skrivas sen jag kikade för en timme sen…

Tur att skatteverket skickade mig ett kuvert med trevligt innehåll så jag kan åka nästa år igen!

11 Kommentarer

 • Svara
  Viveca
  31 mars, 2011 kl 14:40

  11. Rumskamrat som stänger lådor….och har bankkort med på resan.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  31 mars, 2011 kl 15:48

  Viveca – erkänn att jag nästan var exemplarisk med lådorna i år? Jag ansträngde mig faktiskt. Att jag hade 24 kläder på kroken i badrummet är ju en annan sak :) Och vad gäller bank-kortet så hade jag det faktiskt med. Även om det var spärrat för utlandsuttag… Så de så. Däremot saknar jag någon som hänger upp min blöta handduk :)

 • Svara
  Ann
  31 mars, 2011 kl 19:24

  Åh! Saknar!

 • Svara
  Johan
  31 mars, 2011 kl 20:59

  Vi hade dessutom bättre löparväder här hemma, inte lika bra som du hade men runt 10 grader och sol, funkar det med. Hoppas på runt 10 i Berlin på söndag. =)

 • Svara
  Cath
  31 mars, 2011 kl 21:14

  Åh, nu känns det extra skönt att jag är i färd med att packa inför Monte Gordo… :D Finns det förresten Wifi på hotellet? Har inte sett info om det men eftersom så många bloggar därifrån känns det som att det borde finnas.

 • Svara
  Ingmarie
  31 mars, 2011 kl 23:08

  Lyllos! Mitt orange kuvert var inte alls så trevligt. :-(
  Och vilka härliga minnen du samlat på dig!Snart siter du i solstolen med en bok, glass och nytränad kropp och längtar inte bort ett skvatt. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  1 april, 2011 kl 08:15

  Ann – eller hur! Vi får ta en favorit i repris nästa år!

  Johan – jag hoppas på plus 13 här hemma. Någon har sagt att det ska bli så men det känns inte riktigt så just nu…

  Cath – så avis jag blir! Får jag följa med i väskan? Det finns trådlöst internet på hotellet. Ibland funkar det på rummet, men ibland bara i lobbyn. Kostar dessutom en del. Vill man surfa gratis får man gå till NOX som ligger ett par minuter därifrån.

  Ingmarie – mitt var inte det minsta trevligt för två år sedan, så nu ser jag till att det blir trevligt, för den smällen vill jag inte ha fler gånger! Jag hoppas du har rätt angående solstolen, det känns som det borde närma sig nu!

 • Svara
  Jane Hviid
  1 april, 2011 kl 09:07

  Jag vet precis hur du känner dig. Samma sak här, och innan man vet ordet av så är man inkastad som en handduk i vardagen igen med alla lämningar, hämtningar, aktiviteter och trötta barn……läxor, tvätt osv….
  Men mitt kuvert innehöll också trevliga besked så nästa år är som gott som bokat, eller hur??
  Runners world vecka i slutet av mars, bättre kan det inte bli:)
  Trevlig helg!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  1 april, 2011 kl 09:26

  Jane – spikat och klart! Monte Gordo får bli lika mycket tradition som julafton :)

 • Svara
  Linn
  1 april, 2011 kl 10:56

  Anna, som jag skrattade när jag läste ditt inlägg.
  Mitt i prick! Jag längtar tillbaka så mycket att jag knappt kan koncentrera mig på mitt riktiga liv…:) Liiiite jobbigt att behöva längta så ett helt år!
  Viveca, jag håller med dig ang punkt nr 11. Himla skönt för oss att ha er ”supermammor” med. Hoppas ni tjänare inte tycker det är allt för jobbigt :)

 • Svara
  johan
  3 april, 2011 kl 20:59

  Jag kan bara säga att det var 24 grader i Berlin idag, skuggan…. var rätt varmt att springa.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.