Super-Daniel

DSCF5280

När man läser det här känns det fånigt att gnälla över en trasslig höft.

Bästa Ingmarie har skrivit en lång artikel om Daniel i senaste Runner’s World. Missa inte denna!!

Det framgår inte i artikeln att han förutom marathon dessutom springer både 5 mil terräng och 8 mil ultraintervaller trots sin sjukdom. Imponerande är bara förnamnet!

Edit: Och här hittade jag lite mer. Värsta kändisen ju.

12 Kommentarer

 • Svara
  Sofie RW
  15 februari, 2011 kl 19:55

  Ja han är en otroligt imponerande man Daniel. Ska slänga mig över tidningen o läsa nu!

 • Svara
  Mikael Björk
  15 februari, 2011 kl 20:26

  Yay! Hurra för Daniel. Men var är tidningen? Har min hustru gömt den för mig?

 • Svara
  Jonna
  15 februari, 2011 kl 22:08

  Har läst Daniels blogg någon gång och framför allt imponerats över drivet och resultaten han presterar! Har själv MS-sjuka i min närhet. Nu ser jag ännu mer fram emot nästa RW, som tyvärr inte landat i postlådan ännu.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 februari, 2011 kl 08:44

  Haha, kom tidningen först till Kävlinge denna gång. Brukar alltid få den senare än ni andra… Eller så är det Mikaels hustru som har ätit upp allihopa :)

 • Svara
  Ann
  16 februari, 2011 kl 10:12

  Va tusan är min tidning nån stans då??!! Ja jag säger då det med den nya posten, det var bättre förr.

 • Svara
  John
  16 februari, 2011 kl 10:26

  Vi är många som imponeras av Daniel och hans träning. Han är en stor förebild som gör det enkelt att inte gnälla för mycket över skitsaker. Ingmarie är ju också en fantastisk människa på många sätt och vis. Mycket bra gjort att lyfta fram Daniel i RW. Jag har inte fått tidningen än dock. Något fel med brevbäraren i Jönköping kanske. Kan ju vara en kråka som slagit sig ner där…

 • Svara
  Linn
  16 februari, 2011 kl 10:43

  Ska bli spännande att läsa! När min tidning nu kommer….;)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 februari, 2011 kl 11:49

  Ibland kan man ju förledas att tro att Kävlinge är Sveriges största metropol. Det verkar ju bara vara jag som har fått tidningen i hela världen. Hoppas den kommer till er andra med snart, det var intressant läsning!

 • Svara
  Jane Hviid
  16 februari, 2011 kl 14:40

  Väntar fortfarande på den där tidningen. Inte med posten idag heller…Grrr.
  Vill gärna läsa artikeln om Daniel, vilket energiknippe!

 • Svara
  Viveca
  16 februari, 2011 kl 14:46

  Kävlinge ÄR Metropolen…jag fick min tidning i måndags!!!

 • Svara
  Daniel
  16 februari, 2011 kl 16:11

  Man får gnälla över en krasslig höft Anna! Jag gnäller själv över småsaker ;)
  Hoppas du gillade artikeln, tyckte Ingmarie gjorde ett jättebra jobb som fick ner mina ord i text, något jag själv har svårt för…
  Jag får kalla dig för Super-Anna tillbaka, har följt din blogg sedan jag själv började blogga och du har inspirerat mig jättemycket. Trots trassliga höfter och knä som strular kommer du alltid tillbaka snabbare och starkare än innan. Det kommer du göra nu med! :twisted:

  Blir lite rörd när jag läser alla fina kommentarer här…. hoppas ni gillar artikeln och att ni får er tidning snart! ;)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 februari, 2011 kl 08:35

  Jane – den som väntar på nått gott… (väntar ALLLLTID för länge…) :)

  Viveca – jag med. Här har vi ingen snigel-post inte.

  Daniel – Artikeln var jättebra. Hon är duktig den där Ingmarie :) Kul att få kunna inspirera dig som i sin tur inspirerar mig. Det är fantastiskt med bloggvänner!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.