Aktuellt

Mardröm…

Jag drömde att jag kom till starten på Markusloppet en timme för sent.  Dessutom helt utan vätska och energi. Alla hade redan gett sig av, vissa hade redan brutit och kommit tillbaka. Jag stod och väntade på att någon skulle komma med min ryggsäck…

Vilket skräckscenario! Händer allt som oftast att jag drömmer just detta. Att jag stressar och stressar och sedan missar starten. Som tur var har det aldrig hänt i verkligheten. Det närmaste jag har kommit var en lidingö-start för ett par år sen som jag höll på missa. Stod i toakön lite för länge och höll som bäst på knyta skorna när startskottet gick…

Har ni nångång missat en start?

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Jesper
  17 september, 2010 kl 09:27

  Vann du? :)
  Jag har också haft sådana drömmar. Vad kan de betyda? Har vi någon drömtydare här?

  0
 • Svara
  Jenny
  17 september, 2010 kl 09:33

  Har inte missat någon start…ännu. Däremot så var det ett år, tror det var ca 3 år sedan på Lidingö då det fullkomligt öste ner regn…då var jag faktiskt inte så sugen av att ta mig till starten…men såklart jag gjorde jag det ändå! Testade du pannkakorna förresten?

  0
 • Svara
  Sofia
  17 september, 2010 kl 10:36

  Nej, det har jag inte gjort men däremot haft liknande drömmar. De är banne mig inte roliga!

  0
 • Svara
  Linn
  17 september, 2010 kl 10:37

  Åh vad jag känner igen mig! När jag tävlade i ridning hände det tyvärr lite för ofta att jag hörde i högtalarna precis när jag stigit ur bilen ”och nästa start är Linn….”
  Jag drömmer ff mardrömmar om detta, men har ändå inte lärt mig läxan :(

  0
 • Svara
  Andreas
  17 september, 2010 kl 13:45

  Vi hade aldrig startat utan dig :) Tur va?
  Så det värsta som kan hända är att vi stått där i en timme och väntat :-D
  Sen kan ju följden bli att den fikaansvariga själv äter upp all fika om vi är för sena…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.