Aktuellt

På hemväg…

Sitter på tåget hem från Stockholm och Nike-konventet. Berikad med ny inspiration, nya träningskläder (även färgglada) och snor i hela huvudet. Jag har träffat många andra bloggare och även spinnat för några av dom. Jag har träffat bloggläsare (hej Karin och Hanne!) och haft det jättebra – men grämer mig lite att jag pga förkylningen inte kunde ge precis allt jag ville.

På spinningfronten testade jag fyra klasser. Jessica Clarén, Andreas Wester, Terese Alvén och Magnus Gårdmark. Olika upplägg-olika stilar och alla bra på sitt sätt. Trist att musiken bråkade med Andreas, känner på mig att det hade kunnat bli precis hur bra som helst annars! Han är grym! Magnus hade dock musiken med sig och sista intervallen visste var den tog. Shit vilket driv, där slog pulsen volter. 

Jay Blahnik är en rolig prick från Kalifornien. Kan inte hjälpa att jag tycker han är lik Steve Martin. Körde både Bosu, YogaStretch och Dynamisk träning för honom. Bosun var bäst, lite amerikanskt tjoig med glimten i ögat. I dynamiska träningen tog nästan tjoigheten överhanden lite, mycket instruktioner och high-fivande och lite för lite träning. Stretchen var guld, sånt borde man göra oftare.

Functional moves med Magnus Ringberg och Christina Sivertsson avslutade min lördag. Alltid lika fascinerande att se vilken kontroll denne man har på sin kropp. Den dagen jag gör sånna enbensknäböj är jag lycklig!

Min söndag avslutade jag med Blossom Tainton-Lindqvist och Rocket Yoga. Skulle ha gått på Nils Torrings spinning men ändrade mig med tanke på min snoriga näsa. Det var dumt! När man är snorig i hela huvudet är det förmodligen skönare att spinna än att stå på huvudet i konstiga positioner. Och salen som var minst 40 grader varm var en nära-döden-upplevelse i sig. Gick lite fort fram för en yoga-nybörjare som jag och kände väl inte riktigt att jag fick ut så mycket som jag ville, då jag under många konstiga moment mest fick sitta och titta förundrat…

Summa summarum: fantastisk helg med kopiösa mängder träningsglädje! Och alla dessa färgglada kläder… man blir glad i hela själen. Nu ångrar jag att jag inte köpte de där ljusgröna shortsen i alla fall…  Största floppen var maten. 85 spänn för ett par köttbullar och pulvermos. Inte en grönsak i sikte! Dåligt! Sen var väl vissa av lokalerna i trängsta laget. Mattorna låg nästintill på varandra på yogan och det är svårt att slappna av när man riskerar få en fot i huvudet. Och spinningen… 66 cyklar på ungefär samma yta som vi har 14 cyklar på hemma. Varje gång man satte sig ner riskerade man att få bakomvarandes styre i baken. Men det är småsaker för i det stora hela är jag mycket nöjd. Nu ska jag bara bli av med min förkylning också!

PS. Bilder kommer senare…

11 Kommentarer

 • Svara
  Hanne
  31 januari, 2010 kl 20:54

  Hej hej igen! Otroligt kul att träffa dig på ett sådant inspirerande event och energifylld helg, som det har varit. Själv är jag färdigjobbad först nu och redo att stupa i säng på en gång. Färgglada drömmar väntar! Glada hälsningar från Hanne

 • Svara
  soffan
  31 januari, 2010 kl 21:11

  Jepps, jag har sett de gröna shortsen på bilder, du skulle ha slagit till, de är fiiina :)! Låter som en toppen helg förutom snoret. Nästa år ska jag!!!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  1 februari, 2010 kl 07:09

  Hanne – kul att se dig med! Dröm lite extra om dom gröna shortsen. Jag ångrar mig SÅÅ mycket! Måste vara en dröm att gå omkring bland dom där färgglada kläderna hela dagen :)

  Soffan – Säg inte så där, nu ångrar jag mig ännu mer… :)

 • Svara
  mojo
  1 februari, 2010 kl 08:54

  Anna,
  Jag tittade efter dig & Jennie, men måste ha missat er i vimlet. :(

  Hoppas du mår bättre snart!

  Angående shortsen, de är ju såå fina!
  Har du testat http://www.nikestore.com?

  Kramar
  Mo

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  1 februari, 2010 kl 08:57

  Monika – jag såg inte dig heller :( Skulle ha kommit på ditt kettlebell igår men min förkylda kropp sa tyvärr i från. Jag har letat shortsen på nikestore men hittar dom inte! Och i Skåneland kan man ju drömma om att dom finns… Gahh! Gud vad jag ångrar mig! Kram kram

 • Svara
  mojo
  1 februari, 2010 kl 11:11

  Anna,
  bra att du lyssnade på kroppen, det kommer alltid fler tillfällen.
  Shortsen kommer att vara ”key item” i någon/några säsonger till, så även där kommer chansen igen… :)

  Kramar
  Mo

 • Svara
  soffan
  1 februari, 2010 kl 13:47

  Goda nyheter angående shortsen Monika, då kan ju även jag få sporta ett par ljusgöna såsmåningom:)!

 • Svara
  Hanne
  1 februari, 2010 kl 20:02

  Haha! Absolut! Jag skaffade mig själv ett par shorts i lila/orange. Ett kap =)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  2 februari, 2010 kl 07:28

  Mojo – det känns tryggt att veta :)

  Soffan – haha, vi får vänta vi. Fast jag är ju så otålig, hur ska detta gå???

  Hanne – ååå, din lyckost! *Avis*

 • Svara
  Magnus
  3 februari, 2010 kl 12:49

  Kul att se dig i vimlet Anna! Och det känns ju alltid trevligt att få ställa till lite pulsvolter;) Jag har via min mor från Ystad fått rapporter om att Skåne är vitare än Norrland:) Världen är uppochner:)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 februari, 2010 kl 21:01

  Magnus – kul att se dig med! Och grym klass! Hade velat köra den igen i 100% friskt tillstånd (en förkylning hade mage att bryta ut på lördagsmorgonen så jag vågade inte köra riktigt lika hårt som jag ville)!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.