Aktuellt

Avundsjuk…

Det kom ett mail:

Hej Anna!

Jag tänkte bara berätta en liten sak….
Jag har inte kunnat träna sedan förra onsdagen…
Jag har haft så FRUKTANSVÄRT ont i mina ben, har inte kunnat komma ner på toaletten utan hjälp (SANT) har inte kunnat gå mer än 10 steg i taget osv. Den här gången har det t.o.m varit värre än efter allra första afropasset. Faktum är att jag ännu inte går helt 100.
 

Hehe…resultatet av förra veckans funktionella träning. Gaah, vad jag hade velat ha sån träningsvärk. Det är ju underbart!

5 Kommentarer

 • Svara
  Ellen
  18 januari, 2010 kl 17:39

  It’s not! Jag hade en liknande träningsvärk i framsida lår efter ett body pump med för mig för många benböj. Jag kunde inte gå normalt på flera dagar = jag var tvungen att gå med heeelt raka ben och nästan översträckta knän = jag fick ont i knäna.
  Lagom träningsvärk är bäst!

 • Svara
  MarathonMia
  18 januari, 2010 kl 19:03

  coool! Jag blir sugen på att genast slänga mig på tåget och delta på något av dina pass!

  Iofs så får jag ont i låren bara av att tänka på hur länge du kan stå i jägarvila…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 januari, 2010 kl 20:46

  Ellen – hihi, ok – lagom är bäst!

  Marathonmia – vaddå tåget?? Du springer väl hit? Inte mesa nu :)

 • Svara
  Daniel
  18 januari, 2010 kl 23:12

  Härligt med träningsvärk!
  Det roligaste jag sett var dagen efter maran i NY. En italiensk tjej skulle gå ut ur en butik som hade en lång stentrappa. Hon kunde inte lyfta benen av träningsvärken från maran utan fick backa ner för trappan långsamt. Alla på trottoaren fattade varför hon hade ont och började heja på henne.
  Härligt minne! :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 januari, 2010 kl 11:49

  Daniel – haha festligt!
  Jag fick ingen hejarklack men det var nog en och annan som kollade på mig efter stockholm också. Lite ledbruten var man allt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.