Aktuellt

Pulsspinningdöden


Jag har spinnat. Jag har slagit pulsmässigt rekord. Jag är übertrött.

Så lägligt att vi i morgon åker på spa.

Tidtabell för dagen

13:00 Löpning i skogsmiljö
15:00 Afternoon tea
17:00-19:00 Sauna de Lux med allt från lavendeldoftande ångbastu och utomhusjacuzzi till saltpeeling
19:30 Sjurätters avsmakningsmeny

Jag tror jag kan överleva det här…

4 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  9 april, 2009 kl 21:10

  Så jäkla trevligt, njut för mig också.

 • Svara
  Annsann
  10 april, 2009 kl 08:28

  Hej!Jag är helimpad av dig, du verkar vara en stencool kvinna tycker jag! Tror säker att du redan har skrivit nåt inlägg nån gång om hur man ska äta innan och efter löparpassen, kanske tom beroende på hur långt man springer… Kan du länka till det? Jag brukar springa mellan 5 och 15 km, målet är att träna minst fem dagar i veckan (varvar med spinning ibland oxå) och sammanlagt ca 4-5 mil. Vill gärna droppa några kg i vikt (165 cm, nu 58 kg, vill till 54-55 kg ca)men jag sprigner ju främst för att det är skitkul och jag vill må bra i kroppen och knoppen.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  10 april, 2009 kl 11:02

  Anna – absolut! Jag lovar att njuta dubbelt!Annsann – svarar dig så fort jag hinner. Är precis på väg nu, men återkommer i morgon. Håll till godo :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 april, 2009 kl 06:30

  Annsann – vid konditionsträning bör du äta 2-3 timmar innan, och kolhydraterna ska då vara långsamma. Efter passet är det snabbare kolhydrater och protein som gäller. Gärna så fort som möjligt. Här går det alldeles utmärkt med en smörgås och mjölk. Mängden beror naturligtvis på hur långt du sprungit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.