Aktuellt

Påskkärringar se hit!


Vi har förmodligen det mest välfyllda godisförrådet i hela världen. Man kan tycka det rimmar illa med att jag nästan inte äter godis (bara mörk härlig choklad!)men det är faktiskt ganska logiskt. Eftersom varken Fredrik eller barnen heller äter godis hamnar alla gottepåsar från alla barnkalas i skåpet istället för i magen.

Resultatet ser ni här. Så påskkärringar out there – är ni sugna på godis vet ni nu var ni ska gå!

9 Kommentarer

 • Svara
  Cia
  9 april, 2009 kl 08:01

  Ojojoj… man kanske skulle klä ut sig till påskkärring och åka till Kävlinge? ;-) Eller cykla till Kävlinge, så kan jag med gott samvete proppa i mig allt godis innan jag cyklar hem… ;-D

 • Svara
  Lena
  9 april, 2009 kl 09:37

  Bli skadad och du äter upp allt. Jag skojar inte. Tur att du bor dryga 20 mil söderut, för annars hade ditt förråd redan varit lensat…

 • Svara
  Andréa
  9 april, 2009 kl 11:40

  jag tror jag kommer förbi en sväng! :)

 • Svara
  Anna
  9 april, 2009 kl 15:25

  Jag tror dig inte, bara mörk choklad? Å andra sidan är det du som sitter inne med ett sexpack och inte jag:) Jag kanske skulle ta och testa det istället för glass, kakaor o annat skit som slinker ner på HELGERNA (nuförtiden och ja när jag är lite krasslig)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 april, 2009 kl 19:27

  Cia – jag lovar att du ska få alltihop om du cyklar hit! Vi har nästan alltihopa kvar, har faktiskt bara kommit en omgång påskkärringar…. attans!Lena – äsch det var synd – hade ju varit najs om förrådet blev länsat så jag kunde få plats med något annat gott. Andréa – du är så välkommen :)Anna – mörk choklad är ju det enda som är gott. Gelégodis skulle jag inte ta i med tång…. men okej, en dajm kan ju slinka ner någongång:)

 • Svara
  Magdalena
  12 april, 2009 kl 18:53

  WOW! Hur har ni lyckats med att barnen INTE äter godis??? Ett mysterium eller penslar ni alla godisbitarna med stoppochväx, hehe?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 april, 2009 kl 20:23

  Magdalena – haha, nej det är deras nyårslöfte som dom har kommit på alldeles själva :)

 • Svara
  Magdalena
  13 april, 2009 kl 19:52

  Hur gamla är dina barn? Vad vill de få för att de håller sitt löfte? Nyfiken …

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 april, 2009 kl 07:21

  Magdalena – dom är 5 och 10. 10-åringen har hållit upp ett år tidigare (helt utan muta)och den här gången har vi lovat att 10-åringen ska få min gamla dator och 5 åringen ska få tioåringens… helt fallfärdiga grejer men de går att spela spel på :) Det roliga i kråksången är om 5åringen klarar det (och får stora tjejens dator) och inte 10 åringen som då blir utan…hehe, vilken katastrof :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.