Aktuellt

KRIG

Omgiven av en hostande, snorande och febrig lilltjej och en lite mindre hostande och kraxande stortjej ligger jag i farozonen. Speciellt som den lilla har legat i min säng hela natten och dessutom inte håller för munnen när hon sätter igång sina hostattacker.

Jag tänker inte bli förkyld. Förkyld är det värsta jag vet. Då kan man inte göra det man mest av allt tycker om – att träna. Så nu ska jag frossa vitaminer och ladda mentalt för att besegra varenda basilusk som försöker attackera mitt immunförsvar. På dom bara!!!

4 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  25 januari, 2009 kl 09:23

  Befinner mig i precis likadan situation. Vilgot hostar slem överallt och snoret bara rinner. Finns en viss risk för att man kommer snora själv men jag ska ut på långpass idag och ignorerar att jag ligger i farozonen.

 • Svara
  Katarina M-I
  25 januari, 2009 kl 12:34

  Sätt på dig det där imaginära pansaret som står emot alla virusattacker!!!Mitt börjar bli lite slitet har jag upptäckt, men det beror nog på att attackerna har varit så täta sista halvåret.

 • Svara
  Jennie
  25 januari, 2009 kl 16:09

  Upp till kamp bara! Jag klarade mej förra svängen, men man vet aldrig när det kommer innanför dörren igen.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 januari, 2009 kl 21:21

  Anna – blev helt nojig och tog pulsen innan jag stack ut för att försäkra mig om att jag inte hade något skrot på väg. Men när den visade 45 slag/min hade jag liksom ingen ursäkt att stanna hemma :)Cykelmygga – japp, pansaret är på! Hoppas det inte finns några hål på det bara :)Jennie – känns skönt att veta att man KAN klara sig. Jag hoppas jag har samma tur!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.