Aktuellt

Trött!

Jag blir så trött på sånt här! Inför varje jul måste vi veta vad vi får och inte får äta på julbordet. Och det mesta är livsfarligt.

I den här artikeln varnas vi för julskinkan, den är fullspäckad med mättat läskigt fett som vi minsann kan få alzheimers av.

Men hallå!!! Det är julafton EN gång per år, kan vi inte få äta precis vad vi vill då? Utan att få dåligt samvete för att det blir för många kalorier, för mycket socker och fett! För som jag brukar säga så här års:

Det är inte mellan jul och nyår man går upp i vikt. Det är mellan nyår och jul!

Så ät vad ni vill, njut fullt ut och tänk på alzheimers en annan dag!

4 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  23 december, 2008 kl 09:00

  Ja suck!!

 • Svara
  fartfylld!
  23 december, 2008 kl 09:30

  bra sagt! för man blir verkligen pepprad med sådana artiklar från alla håll nu, och visst vore väl det skönt om man fick några dagar utan förmaningar, det har man ju resten av årets dagar liksom.

 • Svara
  Johanna Söderlund
  23 december, 2008 kl 09:48

  Jag håller med, fast enligt mig så är de flesta larmrapporter överdrivna eller helt enkelt felaktiga. Så i första hand behövs mer källkritik.Varför skulle man få alzheimers av mättat fett? Studien de hänvisar till är inget bra argument.

 • Svara
  MarathonMia
  24 december, 2008 kl 15:39

  Klockrent! Jag går genast och mumsar i mig allt det goda! Fast i måttliga mängder då. Och väntar med fudgen till långpassen ;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.