Aktuellt

Nära nu…

Nu är allt packat och det är TVÅ timmar till vi ska åka. Har aldrig någonsin hänt att vi varit i så god tid. Det regnar ute och då känns det ju liksom ÄNNU bättre.
Mitt största huvudbry har varit att packa handbagaget. Ni vet, tänk om jag kanske eventuellt skulle bli hungrig där uppe i luften och det bara finns coca cola och salta pinnar att köpa… värre scenario finns inte. Så nu har jag packat nötpåsar, frukt, torkad frukt och lussebullar (det vore ju synd om dessa goda skapelser låg och torkade här hemma i sin ensamhet). Så nu hoppas jag klara mig utan att svälta ihjäl .
I träningsresväskan finns löparskor, KORTA tights, funktionsT-SHIRT, linnen och VIT KEPS. Sånt man kan behöva. Också GPS:n förståss så jag inte springer vilse.
Nu mina vänner säger jag tack och hej för mig. Jag har skrivit några inlägg som publiceras schemalagt när jag är borta (om den funktionen fungerar förståss, har aldrig provat den innan). Dessutom hoppas jag komma åt något thailändskt internet så jag när tillfälle ges kan rapportera om mina lata dagar.
Ha det gott alla här hemma och kram på er!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.