Aktuellt

Strange…

Som sagt: löpning idag.
Pälsade på mig ordentligt i tron att det var kallt. Men redan ute vid brevlådan fick jag börja plocka av mig. Solen värmde visst mer än jag trodde, trots att termometern stod på 9 grader.

Sprang och sprang och ju mer jag sprang ju mer gled mina tankar i väg. Jag tänkte på vårens mammabootcamp, rekade terrängen, hittade platser där man effektivt skulle kunna träna alla otränade nyblivna mammor. Tänkte på min hemsida som jag ska sätta ihop. Tänkte på alla lopp jag vill springa. Tänkte på allt det där jag inte vill berätta…

Rundan borde ha blivit kring en mil. När jag kom i mål stod klockan på 58 minuter. FEMTIÅTTAMINUTER!!! Var tog tiden vägen och hur lufsigt sprang jag egentligen? Kändes som jag sprang som vanligt, men tiden talar sitt tydliga språk. Jag måste ha glassat iväg långt i tankarnas förtrollade värld. Nästa gång ska jag springa på riktigt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.