Aktuellt

Millenium Exclusive (eller jag hade i alla fall rena strumpor)

Så var man hemma igen. Fullproppad med inspiration, precis som planerat. Började förmiddagen med två timmars föreläsning om klassdesign. Hade det inte varit för de stenhårda stepbrädorna vi satt på hade jag kunnat sitta där hur länge som helst och bara insupa idéer och tips. Både Matthew och Monika är så otroligt bra föreläsare och man tappar verkligen aldrig fokus (förutom när stjärtknölarna värker allt för mycket).

Teorin följdes av praktik i form av en timmes pass, där vi fick testa på olika upplägg, drillar mm. Vi körde med ACTIVIO och som alltid när jag tränat Activio så VILL jag ha det själv. Det är ett sanslöst bra verktyg för att träna pulsbaserat.

Efter en snabb dusch var det dags för en efterlängtad lunch. Sallad med lax. Och här snackar vi inte isbergssallad med gurka. Det var kikärter, morötter, rödkål, bönor av olika slag och en dressing på aubergine och tomat. ME LIKE!

Andra delen av dagen bestod av praktisk klassdesign. Vi delades in i lag och fick 60 minuter på oss att skapa ett pass. Bästa pass belönades med Belgisk choklad och näst bästa fick en liten mindre påse med samma innehåll.

Vårt lag komponerade ett nybörjar/teknikpass. Vi byggde loopar där alla teknikerna upprepades i varje loop, och där intensiteten ökades för varje loop. Andra platsen stod mellan oss och ett annat lag, men chokladen tillföll efter överläggningar andra laget. Slagen alltså av självaste Spinspirit-Magnus och Bloggläsar-Mattias (men jag slog ju honom på Lidingö…).

Sist ut en timmes spinning med lite olika tekniker men framför allt en lång seg Pyramid. 4 min-4 min-6 min-4min-4 min i ökande sen minskande intensitet. Så mycket jag svettades där och då, vet jag inte när jag gjorde sist. En riktigt härlig seg övning där man fick jobba sig ordentligt trött.

Avslutningsvis 20 minuter avslappning och stretch. Och någonstans där på mitten insåg jag att jag glömt packa med mig ombyte… i alla former! Det enda jag hade med mig var TVÅ par torra strumpor. Hur tänkte jag där?

Tyckte inte det var lönt att duscha för det är ju värre att hoppa tillbaka i svettiga kläder än att aldrig ta av sig dem… så minst sagt ofräsch satte jag mig i bilen på väg hem. Men med lite stolsvärme i bilen så löste det sig….

Nu sängen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.