Aktuellt

Smått och gott

Muskelpasset igår var sådär. Eftersom jag själv kör lite mer pump-liknande på mina klasser, med många repetitioner, så kändes det hattigt med alla pauser. Eftersom det dessutom inte fanns så tunga stänger hann man aldrig bli riktigt trött innan det blev dags för paus. Men jaja, jag fick lite musikinspiration i alla fall.

Idag på morgonen sprang jag 40 minuter och efter det har det varit en riktig slappedag, med Mini-golf som dagens mest ansträngade aktivitet. Najs…

Ikväll blir det buffé. Det finns otroligt mycket härlig mat här. Älskar de grillade grönsakerna, halloumin, alla oliver i olika färger och former. Kycklingen, laxen, souvlakin….. mmm, nu blir jag allt lite hungrig.

Dags att återgå till poolen. Tjingeling!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.