Aktuellt

Rapport från Cypern

Semestern börjar lida mot sitt slut och det är bara två dagar kvar….iiiih, vad tiden går fort! Hade kunnat stanna länge till!

Träningsmässigt har jag inte legat på latsidan här nere även om det så klart inte är som hemma varken i mängd eller intensitet. Men man måste ju få ha semester också! Igår var det åter dags för dans och det var precis lika kul som sist. Men jag måste verkligen lära mig att skaka på mina axlar och rumpa…haha, jag ser helt stelopererad ut!

Jag ägnade även en timme åt friidrott, bowling, löpning och vaxa benen. Inte på riktigt alltså utan i form av tv-spelet EyeToy. Riktigt jobbigt emellanåt faktiskt. Jag fick dessutom stryk av dottern precis hela tiden och det tog ju på självförtroendet…

I morse sprang jag min morgonrunda längs stranden. Härligt som vanligt om än lite för varmt.
Nu är det dags att packa ner träningskläderna för nu blir det inte mer av den varan. Nu blir det bara bad, god mat och sol! Måste bättra på brännan lite innan vi åker hem :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.