Aktuellt

Frestelser i brevlådan

Bara för att jag är sjuk och inte kan träna hittar jag både VARVET (en tidning om Göteborgsvarvet) och Fitness i min brevlåda. Att läsa om träning när man inte får träna är ungefär det värsta som finns.

Jag tittar ut och ser det fina vädret. Ett perfekt väder för en lång och härlig cykelrunda. Men…näää, det går ju inte.

Jag ser att min bebis puls-spinningen nästan är fullbokad ikväll och jag kan inte köra. Har inte bestämt mig om jag ska vicka bort det eller köra från golvet. Peppa tusan men inte köra själv. Vill ju så gärna till gymmet. Känna träningsvibbar. Å andra sidan vill jag inte smitta någon…. eeeeh, får se hur det känns senare idag.

JAAA, det här är ett gnälligt inlägg. Men när man inte får träna mår man i alla fall lite bättre om man får gnälla. Så gnäll gnäll. Och ni som är friska och krya – träna lite för mig med!!!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.