Aktuellt

Framme!

Klockan halvåtta i morse kom vi äntligen till hotellet efter en hel natt på resande fot. Flygresan gick bra trots att jag höll på bli galen på flygvärdinnorna som envisades med att prata i högtalarna HELA tiden. Jag ville ju sova.

Natten bjöd på totalt två timmar sömn och något större träningssug har av förklarliga skäl inte infunnit sig idag. Däremot sug efter helt andra grejer. Croissanter med nutella t ex. Härligt nyttiga grejer det! Ehh. Vi har haft 34 grader idag, helt i min smak! Har simmat ett par vändor i poolen, läst en god bok, sovit middag och lekt med kidsen. Snart väntar cypriotisk buffé med halloumi, oliver, couscoussallad, goda fiskar, kyckling, kött, capris… jag kommer inte i håg hela listan men den var lång!

Å vad det är najs med semester!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.