Aktuellt

Dans by SATS

Att kunna dansa är en hemlig dröm jag alltid haft. Finns inget häftigare än folk som kan dansa. De ser så coola, snygga och läckra ut. Själv är jag mer lik ett kylskåp men det hindrar inte mig från att försöka.

Här på hotellet har det förkoreograferade klasser av SATS. Igår testade jag dansen. Det blev många olika dansstilar, den ena roligare än den andra. Jag var asläcker och cool. Ända till jag tittade på mig själv i spegeln… Då var det inte lika upplyftande. Men lika jäkla kul i alla fall. Till hösten när jag närmar mig min 35-års kris ska jag börja dansa!! Så de så!

Men först muskelpasset som står på dagens schema. Hoppas ni har det bra där hemma!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.