Aktuellt

Antifetma-piller


I gårdagens Metro fick vi läsa om styrketräning och hur vi kan tajta till kroppen genom att köra tungt. I gårdagens CITY fick vi istället läsa om ett piller som gör att vi kan äta precis vad vi vill utan att gå upp i vikt – ”DU KAN INTE BLI FET”, stod det över hela första sidan.

Metro och City representerar i detta fall två olika tänk, två olika sorters människor. Det finns en grupp som äter bra och tränar, inte bara för att hålla vikten men även för att undvika sjukdomar och må bra på alla sätt och vis. Sen finns det en annan (tyvärr väldigt stor) grupp som vill bli smala och komma i form, utan att lyfta ett enda finger och utan att ändra sina kostvanor ett dyft.

Men hallå, hälsa är inte bara att vara smal. Hur hälsosam är man om man dagligen äter hamburgare och pommes frites till lunch och till efterrätt ett DU-KAN-INTE-BLI-FET-PILLER? Hur kul är det när man, smal och snygg som tusan, upptäcker att ens artärer kloggat igen för att man inte behövde bry sig om vad man åt?

Är det egentligen inte bra att man blir lite småfet av onyttig mat, så har folk i alla fall en piska för att tänka på vad de äter!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.