Aktuellt

Happy fettisdag!


Idag är det semmeldag men eftersom jag slutar kl 15 så missar jag eventuell semmelfika på jobbet. Och hemma blir det ingen, för vi mumsade i helgen istället.

Afron igår var kanon. Hittade dit till sist även om det inte var allt för väl skyltat.

Till skillnad från afro på gym hade instruktören lite mer än en endags afrokurs i ryggen, hon hade verkligen bott och dansat i afrika. Hon gick igenom rörelserna noggrannare än vad jag varit med om tidigare, och lärde ut knep för att hitta rätt kroppsdel. Att röra på bröstet utan att röra axlarna är t ex inte helt lätt upptäckte jag. Prova själv! Vi fick t om gå omkring med kalebass på huvudet för att hitta någon slags balans… HAHA, det skulle ni ha sett!

Jag tror i alla fall afro är bra för mig och min stela lekamen. Att få mjuka upp i ryggen och lossa höfterna och bröstet från sitt minst sagt stelopererade läge, måste bara vara bra. För jag känner mig verkligen som ett kylskåp. Hoppas det blir ordning på det!

Tyvärr fick vi inga livetrummor idag eftersom det var mest intro. Men jag ser framemot nästa gång när trummisarna kommer. Då blir det livat i holken.

Ikväll blir det vanlig hederlig aerobic. Men först jobb!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.