Aktuellt

Kävlingetrampet

Kävlingetrampet är ett litet nätt cykellopp (7 mil) här i krokarna som vi kört de senaste två åren. Vi brukar samla släkten och trampa. Sen dukas det upp till en välförtjänt lunch efteråt.

I morse klockan 8 stod släkten färdiga i köket, iklädda nyinskaffade träningskläder och laddade till tänderna. Det var bara ett litet fel…. jag gick omkring i morgontofflorna. För just i år skulle jag inte vara med, och inte heller maken! Hade problem med barnvakt och därför stod vi över i år. Så nu fick man stå där yrvaken och trött och se de andra trampa iväg, så sportiga, så sportiga. Och då skrek det i hela mig….. jag ville ju också! Jag älskar att vara med i olika lopp. Att göra något lite längre än normalt. Att vinna någon vattenflaska och få en ful medalj….

Nu har det varit mycket löpning i år och löparåret toppas ju med Lidingöloppet om 4 veckor. Men sen… då har jag lust att cykla lite mer. Kanske det blir en vättern (eller en halv) nästa år ändå?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.