Aktuellt

Måndag igen!

Då var det måndag igen och faktiskt början på min allra sista semestervecka! Jag brukar vilja sparka igång veckan med att träna, och det hör till undantagen att jag inte tränar på en måndag.

På måndagar har jag också full inspiration till att planera veckans mat och det är då jag handlar in allt nyttigt och gott som ska ätas under veckan. Det har liksom blivit rutin. Kommer något emellan och jag inte får träna, eller ännu värre -måste äta skräpmat, känns hela veckan förstörd. Knäppt men så funkar jag – mina måndagar är heliga!

Idag kommer det dock att bli ofrivillig måndagsvila. Benen är inte helt återhämtade efter halvmaran i lördags. Brukar vila från löpningen 3 dagar efter en halvmara. Däremot brukar jag spinna för att få igång benen igen utan att för den skull utsätta dem för alla stötar som löpningen ger. Hade sett framemot ett spinningpass idag men tiderna passade inte alls. Är fortfarande kvar hos mamsen och då gäller det att pussla in träningen mellan alla besök hos släktingar och vänner. Så idag får jag helt enkelt inte ihop det….snyft!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.