Aktuellt

Lunch

För att veta att jag får en bra lunch brukar jag nästan alltid äta medhavd matlåda på gårdagens rester. Förutom att jag vet innehållet är det smidigt och billigt i jämförelse med att gå ut att äta. Men som jag skrivit tidigare har jag börjat min kostrådgivarkurs idag och var då tvungen att lämna min kära matlåda hemma.

Laddade med en ordentlig frukost och proppade väskan full med frukt, nötter och energibullar för att överleva dagen (får jag inte mat med jämna mellanrum blir jag vansinnigt sur och vresig och den sidan vill man ju inte visa upp bland nytt folk….). Lunch antog jag att det fanns att få tag på i närheten. Och det fanns det… McDonalds, Burger King och Espresso house…. Inget jag brukar förgylla mina måndagsluncher med. Kris och panik alltså. Som tur var hittade jag en sallad på couscous och minimalt små kycklingspett men det fick duga. Efter maten gjorde jag lite research och upptäckte en kyl och en micro. Så i morgon får min bästa kompis matlådan följa med igen. Det känns tryggt, som det brukar heta…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.