Aktuellt

En gnutta vardag

Hann nätt och jämnt landa på Kastrup igår innan det var dags att svida om för två klasser på gymmet. Ytterligare två klasser nu på morgonen, och man kan säga att jag kraschlandat rakt i verkligheten. Men verkligheten har i alla fall finare väder än drömmen jag precis lämnade!

 
De närmsta veckorna, innan utlandet kallar nästa gång, ska jag ägna mig åt att äta så många svenska jordgubbar jag kan. Price is no object. Ju fler jordgubbar desto lyckligare blir jag.

Jag ska gå på skolavslutningar och gråta till Den blomstertid… Jag ska hoppa grodor runt en stång (eller åtminstone i en galen tabataintervall) och äta tunnbröd, potatis och sill. 

Jag ska springa i skånsk bokskog och doppa tår i iskallt vatten. Jag ska njuta av ljuset en sen kväll och titta på solnedgången iklädd fleece och dunjacka. Och med fyra filtar i knät… 

Året har bjudit på Portugal, Kroatien, London och Keswick. Snart väntar Österike och Slovakien. Däremellan ska jag njuta av Sverige och allt som hör därtill. Det ska bli fantastiskt! 

3 Kommentarer

  • Svara
    Mari
    9 juni, 2015 kl 18:36

    Ja, och tusan så vackert det är. Sverige alltså. Njut!

  • Svara
    Rund är också en form!
    9 juni, 2015 kl 19:30

    Samma här! Jordgubbar FTW!! Eller ja. For me, i alla fall. :-D

    Njut av sommaren!
    Kram M

  • Svara
    Jenny
    10 juni, 2015 kl 12:19

    Låter fantastiskt, du lever verkligen din din dröm va?:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.