Aktuellt

High Tatras – ska du med eller?

Jag fortsätter på temat “saker jag kan tacka min blogg för”. Förutom läskiga saker som radioprat och VO2-max-test som avklarades i förra veckan har jag fått chansen att springa på de mest fantastiska platser tack vare bloggen.

Att resa med Crorunning är ett sånt exempel. Jag har bloggen att tacka för att jag får följa med som ledare på dessa underbara löparresor. Två gånger har jag gjort Kroatien. I juli väntar nästa äventyr – High Tatras i Slovakien. Av bilderna att döma är det paradiset på jorden jag ska till. Jag kan också utläsa att jag kommer behöva utmana mina rädslor litegrann…

11377335_1101728443200635_3146575622755988107_n

Jag är helt övertygad om att detta kommer bli resan med stort R. Tidigare deltagare är helt lyriska när de berättar om resan och hela 30% av deltagarna återkommer året efter. Vi kommer besöka ställen dit ingen annan resebyrå hittat och njuta av löpning i magisk natur. Och såklart kommer vi nöta löpteknik och utöva yoga i soluppgång. Som på alla Crorunnings resor.

Såklart hade det varit jätteroligt med lite bloggläsar-fägring på resan och känner du att du vill hänga med så har jag 700 kronor PIGGELINA-rabatt att dela ut. Resan går 10-14 juli med möjlighet till förlängning  t om 18 juli. All info hittar du här, och för förlängningen – här!

Du behöver absolut inte vara trailproffs eller ha värsta löparvanan för att hänga med, utan vi kommer dela upp gruppen baserat på löpstatus och vana. Ett glatt humör och ett par löparskor kommer man långt med!

Inte övertygad ännu? Watch this:

Långt inlägg. Här kommer sammanfattningen:

1) Du vill inte missa detta
2) Jag ger dig 700 kr rabatt
3) Hade varit galet kul att ses. Och klättra i stege tillsammans.
4) Bara ett fåtal platser kvar, vela inte för länge!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.