Aktuellt

Insidertips: julklappar

widget

Jag kommer inom de närmsta två veckorna presentera två GRYMMA julklappstips. De handlar om två saker som alla borde unna sig, men som kostar lite mer en än Aladdinask. Ja, ganska mycket mer.  Därför kommer här ett annat tips. För att liksom spara pengar till den där perfekta julklappen till dig själv. Det stavas SPORTLOPPIS. På Lödde Centrum.

Här har du möjlighet att göra dig av med allt träningsrelaterat som ligger hemma och skräpar. De där för små skorna du köpte. Den där kettlebellen som aldrig används. Pilates-dvd:n…

Här kan du dessutom handla alla andra julklappar billigt. Så att du har råd med den där grymma julklappen till dig själv. Lite sunt ego-tänk på en måndag alltså.

I nuläget har vi många intresserade köpare men inte fullt lika många säljare.  Vi behöver fler. Så, har du saker du vill sälja – skicka ett mail till info@movesome.se för att boka en plats!

Här hittar du mer information om evenemanget!

Här är lite av det jag kommer sälja vid mitt bord:

Löparkläder (jackor, tights, t-shirts, shorts, tröjor i nästan helt oanvänt skick)
Träningskläder ( i många fall helt nya)
Löparskor
Yogaböcker och dvd:er
Träningsböcker
Hälsokokböcker
Pulsklocka
Inlines
Longboard
Vätskebälte
Cykelprylar

Såklart du ska dit. Sälja. Köpa. Och spara pengar till de där än så länge hemliga julkapparna som jag lovar att du vill ha…

5 Kommentarer

  • Svara
    andreas
    10 november, 2014 kl 14:21

    Jag har inte så mycket sport/träningsartiklar kvar. Dels åkte ett lite löparskor tillsammans med vinterkläder till stadsmissionen förra veckan. Dels fick jag sålt en del träningsprylar på vanlig loppis tidigare i höst innan de här evenemanget gav sig till känna. Kan däremot tänka mig att donera de lilla jag har kvar till försäljning och eventuell vinst som görs på det är mottagaren fri att disponera hur man vill.

    • Svara
      Anna (orka mera)
      10 november, 2014 kl 21:02

      Vi kommer att ha ett välgörenhetsbord för dem som vill skänka grejer men inte vill eller kan stå och sälja. Då säljer vi och skänker pengarna vidare till välgörenhet. Såg jag dig förresten idag? Jag var lite i min egen värld och så plötsligt såg jag en som såg ut som du fast då hade du redan cyklat förbi. Om det var du alltså. Sorry om jag inte hälsade i så fall :)

      • Svara
        andreas
        11 november, 2014 kl 08:02

        Öh, var? :) Är ofta också i bubbla, speciellt vid förflyttning! De låter bra då kan jag lika gärna donera dit så man blir av med sakerna, lär dröja ett tag innan de blir att stå på loppis igen!

        • Svara
          Anna
          11 november, 2014 kl 11:11

          I jättekorsningen uppe vid storgatan/arvidsborg på cykel vid 17.30…. Fast det var kanske inte du då :)

          Det är alltid bra att göra sig av med gamla grejer så man kan få plats med nya :)

  • Svara
    Elin
    11 november, 2014 kl 03:18

    Hej,
    Jag bor inte i närheten men skulle gärna vilja köpa några beg löparskor att ha på jobbet :). Kan du maila bilder på skorna samt storlek så kanske jag kan köpa dom av dig.
    Kram Elin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.