Däcka mig någon!


Får jag inte springa här kan jag lika bra ligga raklång!

Hatar denna ovisshet inför i morgon. Har känt mig pigg frånsett retet i halsen hela veckan, men har ändå varit inställd på det värsta. Har inte surfat mig vindögd på smhi. Har inte kollat status på tävlingskläderna eller ens funderat på att klippa tånaglarna. Har inte velat förbereda mig för festen och sen behöva stanna hemma. Bättre då att stoppa huvudet i sanden och låtsas att festen inte finns. Vad är väl en bal på slottet?

Idag känns det lite sämre. Men inte tillräckligt sämst för att jag ska sätta ner foten och definitivt dra mig ur. Därför fortsätter detta velande. Ska jag, ska jag inte?

Det hade varit bättre om någon bara däckat mig från början. Om meningen är att jag inte ska springa kan jag väl få ligga raklång med lite feber. Så jag slipper fundera.

Så snälla förkylningsguden, däcka mig eller gör mig pigg! Jag tycker inte om saker som görs sådär lite halvdant!

6 reaktion på “Däcka mig någon!

  1. Em – som vanligt. Har kört ett provpass nu (15 min) och den är helt som vanligt då också!

    A – varsågod!

    Andréa – jag hoppas också på det! Nu känns det bra, men morgnarna är värst…

    Carina – tack för dina tummar!

    Lotta – nersnack är det inte, det är tyvärr sanningen. Persa kommer jag inte att satsa på och pb kommer det heller inte att bli. Det vore dumt att maxa med den här känslan i kroppen. Jag tar det som det blir.

Kommentera