Bygga berg

Det är mycket mat nu. När man inte kan träna kan man ju åtminstone äta.

Och tycker man som jag om att äta mycket, så är det bra med nyttig mat för då kan man äta mer. Bygga berg.

Det här är dagens berg:

IMG_8541
Kalkon, svart ris, pumpa, torkade aprikoser, kokos, solrosskott, babyspenat, sugar snaps, pumpafrön, mandlar, gojibär, ingefära, citrongräs, vitlök, chili… (vem har sagt att det är bra med korta innehållsförteckningar?)

Nu väntar skönhetssömn. Väskan är packad. I morgon sätter jag mig på tåget mot årets stora happening i Globen – NIKE BLAST!

9 Kommentarer

  • Svara
    Jennie
    3 februari, 2012 kl 00:00

    Nike blast, ha det så bäst! Ola och jag åker också till Stockholm fast i annat ärende. Köper du ut en kulörig jacka till mig? :) För den som vi båda köpte för två årsedan, man vill ju äta upp den, eller hur?

  • Svara
    Anna (orka mera)
    3 februari, 2012 kl 09:01

    Jennie – vad synd att ni inte ska dit! Hade varit kul att ses ju! Hoppas på lika fina jackor i år! Den förra har jag verkligen slitit med hälsan och den förtjänar att få en efterträdare!!

  • Svara
    Västgötskan
    3 februari, 2012 kl 11:18

    Svart ris?? Det måste ju testas. Ser helcoolt ut. Är det gott tycker du? (Borde du ju tycka om du äter det) ;-)

  • Svara
    Jenny
    3 februari, 2012 kl 11:43

    Oj så gott! Kör hårt i helgen!

  • Svara
    Anna
    3 februari, 2012 kl 15:16

    Mitt svarta ris blir alltid så kladdigt/grötigt – vad gör jag för fel – Anna, hur kokar du ditt?
    Ser väldigt väldigt gott ut det där.

  • Svara
    Angelica - Mot min smala lycka!
    5 februari, 2012 kl 17:56

    Ser gott ut! :)

  • Svara
    Anna (orka mera)
    6 februari, 2012 kl 16:03

    Västgötskan – Det är jättegott!!! Love it!

    Jenny – det gjorde jag :)

    Anna – svart ris är ju lite krämigare än vanligt. Jag brukar korta koktiden något för att behålla lite tuggmotstånd.

    Angelica – det var det!

  • Svara
    Karin FoH
    8 februari, 2012 kl 22:43

    Mmmm ser jätte gott ut! Mat helt i min smak!

  • Svara
    Anna (orka mera)
    9 februari, 2012 kl 09:40

    Karin – det var underbart. Dessutom får man njuta av lunchen läääänge för det tog ett tag att tugga i sig allt :)

  • Kommentera