Tittar ut…

Det snöar. Massor. Ingen har hunnit ploga, snön ligger plusmig och härlig på alla vägar. Jag borde inte. Jag ska spinna ikväll. Jag har inga skor, broddar, dubbar…

Men hela jag vill. Det pirrar i magen som när man var liten och den första snön kom. Jag vill känna snön mot mina kinder, bli blöt om fötterna, känna allt det där kalla, friska.

Vetetusan om jag kan hålla mig.

3 Kommentarer

 • Svara
  Jonna
  25 november, 2010 kl 15:36

  Ja visst är det för härligt! I Dalarna har vi haft snö ett litet tag nu, så jag har fått njuta av både vinterlöpning och längdskidor… mm! Men skodon, ja, jag vet inte. Brukar bara ha mina vanliga löpskor och saxa mellan isen, och bli blöt. Men jag tror t.ex. Snorkkis-Sofie kört med broddar tidigare, finns på vanliga Apotek att köpa.

 • Svara
  Lotta
  25 november, 2010 kl 19:37

  Jag snösprang för första gången någonsin i måndags, på riktigt alltså. Lite slask eller snöblandat har jag hunnit med ett par gång denna supertidiga vinter men nu var det ren snö. Vilken härlig känsla! Jag tror inte det blir några problem för mig att springa mig igenom denna vinter, jag som alltid gett upp löpning någon gång i början av september eller så tidigare år. ;) nyfrälst..

 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 november, 2010 kl 09:21

  Jonna – köpte mig ett par broddar igår. Funkade fint!

  Lotta – nej man ska inte ge upp nu, nu är det som härligast! Synd på kvalitetspassen bara, känns inte så lätt att ösa på det här underlaget :(

 • Kommentera