Snart är vi där igen…

Det börjar bli kallt nu. Vackert men kallt. Och mörkt. På gårdagens runda hade jag säsongspremiär både för reflexvästen och tjocke-vantarna. Och snart är vi här:

Reflexvästar är konstiga ting. De finns överallt och alla är de lika fula. Stora tältiga och rymmer både en och två personer. Utom min favoritväst från Craft som  både är nätt och snygg.  Det var faktiskt ett kärt återseende att få plocka fram den ur vinterlådan. Längtar lite efter vintertightsen också…  Låt mig bara slippa broddarna!

DSCF4843 
Väst modell stor. Någon som vill dela??

6 Kommentarer

 • Svara
  Ellen
  12 oktober, 2010 kl 13:36

  Jag längtar faktiskt lite efter vintern och julen… Men inte efter vinterlöpning, är det snö så springer jag hellre på löpband eller tränar något annat.
  Jag köpte en sån Craftväst förra veckan, den är superskön!! Och väldigt snygg för att vara en reflexväst. :)

 • Svara
  Andréa
  12 oktober, 2010 kl 13:49

  Härligt! Jag längtar efter snö och kyla! :) Fast tyvärr kommer jag nog inte kunna springa så mycket just under den tiden den här säsongen :(

 • Svara
  Sara
  13 oktober, 2010 kl 21:23

  Hmm jag borde nog också investera i en sån väst – just nu skrämmer jag livet ur bilister och cyklister när jag ränner omkring i mörka löparkläder. Finns den att köpa i de vanliga löparaffärerna typ Löplabbet och Runners store?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  14 oktober, 2010 kl 08:25

  Sara – ja där ska de definitivt finnas. Jätteviktigt att synas, så spring och köp!

 • Svara
  SuperSHEro
  15 oktober, 2010 kl 14:22

  Vad anser du är ”måste-ha-plagg” att träna i under det kallare halvåret? Har sprungit i långkalsonger och överdragsbyxor och lager på lager med bylsiga tröjor osv förut, men det var innan jag insåg hur underbart det är med funktionskläder. Däremot så tycker jag att det är en djungel. Så tips tas tacksamt emot!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 oktober, 2010 kl 14:34

  SuperSHEro – min vindergarderob innehåller underställ (långärmad tröja+ byxor), vintertights, vanliga tights, lager 2 tröja och vindjacka. Sen beror det på hur kallt det är hur många lager som åker på. Ibland kör jag långkallingar och vanliga tights, ibland vintertights och ibland långkalsonger och vintertights. Ibland underställ + jacka, ibland underställ + lager 2 + jacka. Beror på hur kallt. Sen mössa och vantar förståss.

 • Kommentera